Movistar+ Lite: цена, съдържание и цялата информация

Съдържание:

Movistar+ Lite: цена, съдържание и цялата информация
Movistar+ Lite: цена, съдържание и цялата информация
Anonim

HBO Go и Netflix започват да имат сериозна конкуренция благодарение на Movistar. Популярната телефонна компания току-що стартира нова и интересна платформа за стрийминг. След това ще ви кажем цената, съдържанието, което ще предлага, и цялата информация за Movistar+ Lite

Ojo, не е необходимо да сте потребител на Movistar, за да можете да се абонирате за тази нова услуга. Стрийминг платформата ще бъде достъпна за всички. Освен това ще бъдете изненадани от обширния му каталог.

Всичко, което трябва да знаете за Movistar+ Lite

movistar lite стрийминг
movistar lite стрийминг

В Movistar+ Lite ще можете да се наслаждавате на собствено продуцирани сериали, но също така ще имате достъп до други като Игра на тронове и House of Cards, които са от HBO и съответно Netflix. Поради тази причина услугата за стрийминг на Movistar ще може да се конкурира добре с други подобни платформи на пазара.

Също така е необходимо да се отбележи, че Movistar+ Lite включва серия от канали на живо. Без съмнение това има значение за HBO GO и Netflix. Това са каналите, които можете да гледате в услугата за стрийминг Movistar:

  • 0
  • Хайде
  • серия Movistar
  • Movistar Seriesmania
  • лисица
  • TNT
  • Comedy Central
  • AMC

В допълнение можете да гледате спортни събития като Wimbledon, ATP 1000 и 100, La Liga Endesa, NBA, NFL, Serie A, Ligue 1 и 1500 мили от Индианаполис. Просто казано, това е идеалната услуга за стрийминг за любителите на спорта.

Колко ще струва Movistar+ Lite и кога ще бъде наличен?

movistar lite
movistar lite

От сряда, 5 юни можете да се абонирате за Movistar+ Lite и да се насладите на първия месец безплатно, без да се ангажирате да останете. Услугата ще има месечна цена от 8 евро, поради което я смятаме за чудесна икономична алтернатива на Netflix и HBO. Сякаш това не е достатъчно, той поддържа едновременно възпроизвеждане на до два екрана, така че можете да споделяте акаунта си без проблем.

И сега можете да изпробвате тази услуга Movistar безплатно.

Препоръчано: