ClipClaps: Какво е това и как да печелите пари в това приложение?

Съдържание:

ClipClaps: Какво е това и как да печелите пари в това приложение?
ClipClaps: Какво е това и как да печелите пари в това приложение?
Anonim

Искате ли да гледате видеоклипове или да играете игри на мобилния си телефон и да ви плащат за това? ClipClaps ви позволява да печелите пари, докато гледате видеоклипове в приложението. Освен това това приложение има и някои игри, които ви плащат пари, ако ги използвате.

Ако искате да правите пари, докато играете, може също да ви е интересно да научите тези игри, с които можете да печелите пари на мобилния си телефон.

Какво е ClipClaps и как да печелите пари с това приложение?

Както казахме преди, ClipClaps е приложение, в което можете да печелите пари от мобилния си телефон. Може да мислите, че това е просто още едно приложение, което ви примамва с илюзията, че ще ви плати и никога няма да го направи, но това не е така.

В ClipClaps трябва да гледате само видеоклипове, които обикновено продължават около 30 секунди, той също ще ви забавлява, защото повечето от видеоклиповете му са хумористични. Ако искате да спечелите малко повече пари, можете също да оцените видеоклиповете, които гледате.

Това приложение също ви плаща, ако играете някои от техните игри. Игрите на ClipClaps, които се открояват най-много, са Batle Blocks, Aquarium и CoinCat.

Има друг начин да печелите пари в ClipClaps и това е чрез препоръчани потребители. Ако се регистрирате с код за препоръка на някой друг, печелите 1 долар и ако поканите други потребители да се регистрират с вашия код за препоръка, те ви дават сандък с различни награди Сандъкът, който печелите, обикновено съдържа ClapCoins, валутите в приложението, които можете да осребрите за истински пари.

Приложение ClipClaps за печелене на пари
Приложение ClipClaps за печелене на пари

Как работи ClipClaps?

Можете да се регистрирате за ClipClaps с вашия Facebook или Google акаунт. За да се регистрирате в това приложение, трябва само да въведете вашето име, потребителско име и имейла, който използвате в PayPal.

Плащанията се извършват чрез PayPal. За да направите първото си плащане, трябва само да сте регистрирани в платформата за 24 часа и да сте натрупали 0,10 долара. Приблизителното време, за да имате парите си в PayPal, е 7 дни.

ClipClaps ви позволява да направите първото си теглене с $0,10, така че можете да видите, че плащат, но за да изтеглите следващото плащане, трябва да сте натрупали 10 $.йени

Колко пари правите в ClipClaps?

1000 ClapCoins в ClipClaps е равно на 0,1 $ и можете да получите тази сума за няколко минути. Всъщност за гледане на някои видеоклипове можете да получите 0,7 $. ClipClaps също ви дава възможност на всеки 6 дни да завъртите колело, където можете да спечелите от $0,1 до $3.

ClipClaps е имал проблеми в миналото, но през 2021 г. няма съобщения за разстроени потребители, защото платформата не им е платила. Така че ако се чудите дали ClipClaps наистина плаща, отговорът е да.

Най-хубавото на ClipClaps е, че няма ограничения по отношение на операционната система, от която се нуждае, така че можете да печелите пари с това приложение от всяко мобилно устройство. Ако не искате да гледате видеоклипове, а да ги качвате, трябва да знаете тези приложения, които ви плащат за качване на видеоклипове.

Препоръчано: