4-те нови продукта на Realme, които току-що пристигнаха в Испания

Съдържание:

4-те нови продукта на Realme, които току-що пристигнаха в Испания
4-те нови продукта на Realme, които току-що пристигнаха в Испания
Anonim

Чакането свърши! Realme представи 4 устройства, които напълняват каталога на компанията в Испания и оставят ясно послание: „Европа е важен пазар за нас и ние ще го наводним с нашите продукти.“

Сред представените устройства е неговият фантастичен Realme GT, който иска да унищожи високия клас на конкуренцията със своите флагмански убийствени цени. Освен това се добавят няколко интелигентни часовника и робот прахосмукачка. Искате ли да научите повече за това издание? Тогава продължете да четете, за да научите повече за 4-те нови продукта на Realme, които току-що пристигнаха в Испания и в цяла Европа.

Realme GT разбива испанския пазар с невероятна цена

realme gt глобална цена
realme gt глобална цена

От четирите продукта, представени от Realme, определено най-важният е Realme GT. Наскоро съобщихме, че този мобилен телефон ще пристигне в Европа на цена близо 400 евро и в крайна сметка слухът се потвърди.

Realme GT е флагманът на компанията и се предлага с невероятно мощен хардуер: Snapdragon 888, 120Hz дисплей, до 12GB LPDDR5 RAM и тройна задна камера с 64 MP сензор като главен герой. В допълнение, този мобилен телефон има бързо зареждане от 65 W, има 5G свързаност и има един от най-добрите резултати в бенчмарка AnTuTu.

Въпреки това, най-доброто нещо за този смартфон е неговата цена Може би си мислите, че с тези спецификации ще струва около 700 или 800 евро, но не е така. Realme GT ще пристигне в Испания с много ниска цена, която ще го направи твърд орех за конкуренцията, дори за Poco F3. Realme GT ще бъде в продажба от 21 юни в AliExpress, Amazon и уебсайта на Realme. Ето колко ще струва:

  • Realme GT 8GB + 128GB: €449.
  • Realme GT 12GB + 256GB: €599.

Realme Watch 2 и 2 Pro също пристигат в Испания и имат отлични спецификации

realme watch 2 глобална стартова цена
realme watch 2 глобална стартова цена

Два от продуктите, представени от Realme за европейския пазар, са смарт часовници, по-специално Realme Watch 2 и 2 Pro. Подобно на своите предшественици, второто поколение умни часовници Realme има много добри характеристики и доста ниска цена И двете устройства са доста сходни, въпреки че не са съвсем еднакви.

За Realme Watch 2 можем да кажем, че това е часовник с 1,4-инчов LCD екран и резолюция 320 x 320 пиксела. Освен това има защита IP68, триосен акселерометър, сензор за сърдечен ритъм, SpO2 сензор, повече от 90 спортни режима и живот на батерията от 12 дни.

От своя страна, Realme Watch 2 Pro подобрява някои от тези спецификации, тъй като има по-голям екран с по-висока разделителна способност (1,75 инча от 320 x 385 пиксела). Той също така включва интегриран GPS, важно предимство пред по-малкия си брат, както и батерия с автономност до 14 дни. Всички други характеристики и функции са идентични със стандартната версия.

Новото второ поколение Realme Watch ще започне да се продава на 16 юни чрез Amazon и официалната страница на Realme за Испания. Вашата цена ще бъде следната:

  • Realme Watch 2: 54,99 евро.
  • Realme Watch 2 Pro: 74,99 евро.

Прахосмукачката-робот Realme Techlife Vacuum допълва списъка за стартиране на Realme

realme techlife робот вакуум цена испания
realme techlife робот вакуум цена испания

Най-новото устройство, представено от Realme за европейския пазар, е прахосмукачка робот, която е толкова модерна в умните домове. Нарича се Realme Techlife Vacuum и има смукателна мощност от 3000 PA.

Освен това има функции за прахосмукачка и моп, картографиране на LiDAR и 38 високопрецизни сензора, за да не остави нито прашинка у дома. Освен това батерията му от 5200 mAh ще означава, че никога няма да останете по средата на ден за почистване, особено ако го програмирате, след като го сдвоите с приложението Realme Link.

Тази фантастична прахосмукачка-робот Realme ще излезе на европейския пазар (включително Испания) следващия понеделник на 21 юни. Ще се продава чрез уебсайта на Realme и неговия официален магазин AliExpress на цена от 299 евро, изгодна сделка.

Решихте ли кое от тези четири устройства първо да донесете у дома? Бихме искали да имаме Realme GT у дома, за да го анализираме. Да, тъй като прегледахме Realme 8 преди няколко седмици.

Препоръчано: