Business Webcam Vidlok W91 издига вашите видео разговори на друго ниво

Съдържание:

Business Webcam Vidlok W91 издига вашите видео разговори на друго ниво
Business Webcam Vidlok W91 издига вашите видео разговори на друго ниво
Anonim

В разгара на дистанционната работа и видеоконференциите с приятели или семейство, наличието на качествена уеб камера е важно. Много пъти тези, които включват лаптопи, не са най-добрите и използването на мобилния ви телефон като уеб камера на работа може да бъде непрофесионално.

За щастие има външни уеб камери, тези, които свързвате към USB порта на вашия компютър и са готови за използване. Много предлагат отлично качество, но понякога надхвърлят бюджета. Въпреки това Vidlok Business Webcam W91 не е една от тях, защото има много страхотни функции, много добро качество на запис и много балансирана цена. Искате ли да знаете защо го казваме?

Всички функции на Vidlok Business Webcam W91

vidlok w91 уеб камера plug & play 1080p
vidlok w91 уеб камера plug & play 1080p
Характеристики Vidlok Business Webcam W91
Размери и тегло 56 x 90 x 48 mm. 135 грама.
Качество на записа Full HD+ (1080p) с кадрова честота 30 кадъра в секунда.
Обектив 4,5 mm с f/2.0 и автофокус.
Вградени технологии Потискане на шума, двоен микрофон, вграден високоговорител и филтър за красота.
Свързване Кабел USB.
Формати за кодиране MJPEG и PCM.
Екстри Мултифункционална въртяща се стойка (360° хоризонтално и 120° вертикално), за да я поставите навсякъде, дори на стативи.
Съвместимост Всеки компютър или лаптоп с USB порт (може също да работи на някои Android TV 9.0 или по-нови).

Vidlok W91 има Full HD запис, автофокус и много широк зрителен ъгъл

Уеб камера vidlok w91 1080p full hd
Уеб камера vidlok w91 1080p full hd

Както показва името й, уеб камерата W91 е предназначена за работни видеоконференции, пространство, в което качеството е много важно. Затова Vidlok оборудва тази камера със сензор, способен да записва в Full HD (1080p) резолюция при скорост от 30 FPS. Как го правиш? Благодарение на своя 4,5 mm обектив с f/2.0 фокусна бленда и автофокус, който му осигурява отлично качество на изображението дори при условия на лошо осветление.

Имате малко или неудобно място за запис у дома? Трябва ли да завъртите камерата в даден момент, за да фокусирате върху някого или нещо друго? Не се притеснявайте, защото Vidlok Webcam W91 на практика няма слепи петна Нейният обектив има 90° зрителен ъгъл, но основата на тази камера може да се върти на 360° по хоризонталната си ос и 120° по вертикалата. Да, никога не трябва да местите лаптопа си, за да покажете това, което искате на камерата.

Двоен микрофон с шумопотискане и вграден високоговорител за разговор без прекъсване

vidlok уеб камера w91 високоговорител микрофон
vidlok уеб камера w91 високоговорител микрофон

Наред с качеството на запис, друго от нещата, с които този фотоапарат се откроява, е звуковата част. Първо, защото има 2 вградени микрофона, способни да улавят стерео аудио. Второ, защото тези микрофони включват шумопотискане, така че в разговора да не се филтрира странен звук. И трето, защото включва високоговорител, който можете да използвате, за да чувате ясно другите по време на видео разговора, да слушате музика или каквото пожелаете.

Това са три страхотни функции, които ще добавят много към качеството на вашите работни видеоконференции, особено фактът, че имате двоен микрофон. Има още? Разбира се.

Уеб камерата Vidlok W91 е plug & play и е съвместима с всички видове устройства

професионална уеб камера vidlok w91
професионална уеб камера vidlok w91

Едно нещо, което характеризира камерите Vidlok, присъства и в този модел: колко лесно се използваТрябва само да го свържете към USB порт и след няколко секунди той ще бъде готов за употреба. Не изисква допълнителна конфигурация или нещо подобно, нещо, което ще оцените, ако трябва да го използвате с различни устройства.

И като говорим за различни устройства, друго нещо за Vidlok W91 е, че можете да го използвате с вашия компютър, лаптоп и някои телевизори с Android Не е ли страхотно? Тази камера е естествено съвместима с приложения като Zoom, Google Meet, YouTube, WhatsApp, Skype и други приложения за видеоконференции или стрийминг.

Къде да купя Vidlok Business Webcam W91?

След като прочетете всички тези функции, предлагани от тази уеб камера, със сигурност ще искате да я получите. Цената му обаче все още не е разкрита, но Vidlok уверява, че ще бъде много ниска за всичко, което предлага. Искате ли да следите този продукт, когато е в продажба? Тогава посетете официалния сайт на компанията, там ще намерите цялата информация за този и други модели:

Препоръчано: