Как да изключите автоматичните актуализации на приложения на Android TV

Съдържание:

Как да изключите автоматичните актуализации на приложения на Android TV
Как да изключите автоматичните актуализации на приложения на Android TV
Anonim

Начинът на гледане на телевизия се промени много в наши дни. Вече не е необходимо да сключвате договор за услуга за кабелна телевизия, тъй като просто трябва да закупите Android TV с достатъчно памет за инсталиране на всички приложения на мултимедийно съдържание.

Въпреки че този нов начин за гледане на телевизия е много практичен, приложенията за Android TV трябва да се актуализират от време на време точно както мобилните телефони. Тези приложения могат да се актуализират автоматично или ръчно. Ето защо ще ви покажем как да включите или изключите автоматичните актуализации на вашите приложения на Android TV.

Как да изключите автоматичните актуализации на Android TV?

телевизори с Android обикновено имат много по-малко място за съхранение в сравнение с други устройства като мобилни телефони. Поради тази причина възможността за инсталиране на приложения е малко по-ограничена, а има и проблем с промените, които приложенията претърпяват, когато се актуализират.

Някои от тези промени може да не ви харесат, така че най-доброто нещо, което можете да направите, за да предотвратите този проблем или липсата на място на вашия телевизор и да не се налага да деинсталирате приложения на Android TV, е да завъртите изключване на автоматичните актуализации За да направите това, просто следвайте тези стъпки:

 1. Влезте в Play Store на вашия Android TV.
 2. Отидете на Настройки.
 3. Актуализации на приложения на Android TV
  Актуализации на приложения на Android TV
 4. Влезте в секцията „Автоматично актуализиране на приложенията“
 5. Актуализации на приложения на Android TV
  Актуализации на приложения на Android TV
 6. Изберете опцията от “ Не актуализирайте приложенията автоматично”.
 7. От друга страна, ако искате приложенията да се актуализират автоматично, изберете другата опция.
 8. актуализации на приложения за Android TV
  актуализации на приложения за Android TV

Моля, имайте предвид, че ако изберете тази опция, вашите приложения ще се актуализират само когато вашият Android TV е включен и свързан с интернет.

Изключихте автоматичното актуализиране на Android TV: какво може да се случи?

Когато изберете опцията да не актуализирате автоматично приложенията, ще трябва да следите Play Store, за да знаете дали приложенията, които сте инсталирали, имат нова актуализация. Ако го направят, ще трябва да ги актуализирате ръчно.

Също така е добре, преди да актуализирате приложенията потърсете преглед, за да разберете как е новата версия след актуализацията Това е така, защото има моменти, когато актуализациите могат да причинят някои проблеми в приложението, така че за да предотвратите това, най-добре е да направите малко проучване, преди да надстроите.

Вярно е, че най-добрите приложения на Android TV обикновено нямат много проблеми, но никога не трябва да изключвате тази възможност.

Бихте ли предпочели автоматичното актуализиране на вашите Android TV приложения да е включено или изключено?

Препоръчано: