Как да инсталирате Google Play на вашия мобилен телефон Huawei, без да губите гаранцията

Съдържание:

Как да инсталирате Google Play на вашия мобилен телефон Huawei, без да губите гаранцията
Как да инсталирате Google Play на вашия мобилен телефон Huawei, без да губите гаранцията
Anonim

Ветото, което Huawei понася от правителството на САЩ, вреди много на компанията. До такава степен, че наскоро обявихме продажбата на Honor, за да може дъщерното му дружество да избегне санкциите на САЩ

Това вето засегна значително азиатската компания, тъй като тя не може да сключва никакви сделки с компании, базирани на територията на САЩ И това означава, че китайският гигант вече не може да купува електроника компоненти, в допълнение към факта, че мобилните телефони Huawei се предлагат без услуги на Google.

По този начин не можете да използвате Gmail, Google Maps, YouTube и други приложения в екосистемата на Google. По това време обяснихме как да решим този проблем на Huawei P40 Lite, но днес ще отидем една крачка напред, като ви покажем как да инсталирате Google Play на вашия Huawei мобилен телефон, независимо на модела.

Как да инсталирате Google Play на вашия мобилен телефон Huawei, без да загубите гаранцията

Тайната да можете да инсталирате Google Play на вашия мобилен телефон Huawei е VMOS. Говорим за виртуална машина с Android, която ви позволява да я стартирате на всякакви устройства така че да можете да се насладите на система Full Android и с Google Play Store.

Процесът е прост, тъй като всичко, което трябва да направите, е да изтеглите VMOS APK на телефона си (наличен е на официалния му уебсайт) и да инсталирате този Android емулатор на телефона си.

Казвайки, че ще отнеме известно време за инсталиране, тъй като VMOS трябва да изтегли определен брой файлови пакети, преди да може да стартира на телефона ви Моля, бъдете малко търпеливи и изчакайте с отворете приложението, за да изтеглите всичко. От опит ви казваме, че оставянето на VMOS на заден план е безполезно.

vmos интерфейс
vmos интерфейс
  • След като процесът приключи, просто трябва да следвате тези стъпки.
  • Отворете VMOS на телефона си.
  • Най-долу ще видите иконата на Google Play, докоснете я.
  • Влезте в Google Play, като въведете данните си.

Както може би сте видели, процесът е много прост, но бавен. Вече ви казахме, че инсталирането на приложения на VMOS изисква много търпение. Но след като успее да се изтегли (може да се провали повече от един път, но отменянето на изтеглянето и стартирането му отново решава проблема), ще работи като коприна.

инсталирайте gmail vmos
инсталирайте gmail vmos

Опитахме да инсталираме Gmail и след дълго чакане успяхме да тестваме приложението и то работи перфектно. Така че, ако искате да инсталирате Google Play на всеки телефон Huawei, не се колебайте да заложите на този метод, който прави нещата много по-лесни.

Препоръчано: