Как да скриете приложението TikTok на мобилно устройство

Съдържание:

Как да скриете приложението TikTok на мобилно устройство
Как да скриете приложението TikTok на мобилно устройство
Anonim

TikTok се превърна в приложението на момента. Докато основните му конкуренти пуснаха свои собствени алтернативи на TikTok, това азиатско приложение го превзема като буря.

Всичко благодарение на големия брой функции, които предлага, в допълнение към невероятната игра, която предлага специфичната му система на използване. И ако вече знаете най-добрите трикове, за да извлечете повече от TikTok, ще знаете, че тази социална мрежа предлага впечатляващ набор от възможности.

Как да скриете приложението TikTok на мобилно устройство

Проблемът е, че има моменти, когато инсталирането на приложението TikTok на телефона ви може да доведе до проблем. Дали защото родителите ви не искат да използвате тази социална мрежа или поради друга причина, може да се наложи да намерите начин да скриете приложението от любопитни очи.

За щастие процесът е толкова прост, че няма да имате проблем да скриете приложението Tiktok на мобилния си телефон, така че никой никога да не разбере, че използвате това популярно музикална социална мрежа.

Всички благодарение на Action Launcher,един от най-добрите стартери за Android, които можете да намерите и които ще ви позволят лесно да скриете приложението TikTok. Никой няма да разбере, че сте го инсталирали!

стъпки скриване на приложението tiktok
стъпки скриване на приложението tiktok

Така че след като изтеглите и инсталирате Action Launcher на телефона си, просто следвайте тези стъпки:

  • Отворете чекмеджето на приложението.
  • Намерете приложението TikTok и задръжте.
  • В появилите се опции щракнете върху Редактиране.
  • При достъп до тази опция ще видите, че икона с три точки се появява в горната дясна част на приложението. Кликнете върху него.
  • От наличните опции премахнете отметката от Показване в чекмеджето на приложението.

Ако сте следвали стъпките правилно, Вече ще имате TikTok скрит от чекмеджето на приложението ви, така че никой да няма достъп до него. Както може би сте видели, процесът е изключително прост, така че не се колебайте да опитате този трик, така че никой да не разбере какви приложения сте инсталирали на телефона си.

Накрая ви оставяме връзката за изтегляне, за да можете да инсталирате Action Launcher на вашето устройство. Ще бъдете изненадани от неговия интерфейс!

Препоръчано: