Можете ли да деактивирате рекламирането в Instagram Reels?

Съдържание:

Можете ли да деактивирате рекламирането в Instagram Reels?
Можете ли да деактивирате рекламирането в Instagram Reels?
Anonim

Една от най-добрите алтернативи, които можете да намерите на TikTok, без съмнение са Instagram Reels. Инструмент, който ви позволява да създавате музикални видеоклипове и има голям успех сред потребителите на тази фотографска социална мрежа.

И голяма част от заслугата за успеха на Instagram е на Facebook, тъй като той никога не спира да пуска подобрения за увеличаване на функционалността на това приложение. Трябва само да погледнете последната голяма актуализация на Instagram, за да видите, че гигантът на социалните медии знае какво прави.

Но разбира се, не всичко щеше да е добра новина. Facebook е експерт в извличането на максимума от вашите социални мрежи чрез рекламиране. И реклами се появиха в Instagram Reels.

Как да избегнете реклами в Instagram Reels

инстаграм барабанна реклама
инстаграм барабанна реклама

Да кажем, че рекламирането в Instagram Reels не е нещо ново, тъй като реклами се показват в Австралия, Бразилия, Германия и Индия от миналия април преди пускането на тази опция в световен мащаб.

Всички знаем механизма: докато минавате през ролки, ще видите, че от време на време се появява спонсорирана реклама от акаунт на рекламодател. Няма промяна в приложението, така че механизмът за използване на този клонинг на TikTok е абсолютно същият.

Също така, рекламите може все още да не са достигнали до вашите Instagram Reels. Най-вече защото това е поетапно разпространение, рано или късно ще започнете да виждате реклами. Освен ако нашият трик не работи за вас.

Може да има начин да избягвате рекламите в Instagram Reel. А трикът е толкова прост, колкото инсталирането на Instagram Lite. Тази версия не съдържа реклами, така че е идеална за използване на Instagram без реклами.

Ако имате реклами, ви каним да изпробвате Instagram Lite и ни уведомете дали ви е помогнало да избегнете реклами в Reels.

Препоръчано: