Как да следвате любимите си уеб страници от Google Chrome

Съдържание:

Как да следвате любимите си уеб страници от Google Chrome
Как да следвате любимите си уеб страници от Google Chrome
Anonim

Мобилният браузър на Google, Chrome, вече ви позволява да следвате всичките си любими уеб страници, за да не пропуснете нищо. Интересувате ли се да знаете как да активирате и използвате тази функция? Продължете да четете, защото тук ще ви обясним абсолютно всичко.

Как да следите любими уебсайтове от Chrome?

Преди да ви покажем стъпка по стъпка как да използвате тази функция, трябва да имате най-новата версия на Chrome инсталирана на телефона ви. Можете да проверите това много лесно: просто трябва да актуализирате браузъра ръчно от Google Play Store.

Следвайте уебсайтове на Chrome mobile
Следвайте уебсайтове на Chrome mobile
  • Първото нещо, което трябва да направите е отворете браузъра Chrome от вашето мобилно устройство. След като отворите, ще трябва да въведете „chrome://flags“(без кавичките) в лентата за навигация.
  • В рамките на опциите за експериментиране на Chrome, ще трябва да поставите „Уеб емисия“(без кавичките) в полето за търсене и след това да кликнете върху „По подразбиране“, за да изберете опция, която гласи „Активирано“.
  • След като сте активирали съответната функция, ще трябва да щракнете върху синия бутон, който казва „Relaunch“, намиращ се в долния десен ъгъл на екрана. Браузърът ще се рестартира.
  • Когато отворите любимия си уебсайт от Google Chrome, ще трябва да щракнете върху трите малки точки, намиращи се в горния десен ъгъл на екрана.
  • Ще се покаже меню с няколко опции, отидете до края му и щракнете върху бутона, който казва „Продължи“.
  • След няколко секунди Chrome ще ви покаже, че следвате тази уеб страница.

Къде да видите уеб страниците, които следвате в Chrome?

Ако вече не искате да следвате уебсайт или искате да знаете всички уеб страници, които сте добавили към раздела „Следване“, ще трябва да следвате урока, който ви оставяме по-долу, за да можете до управлявате последвани уебсайтове:

Управление на следените уеб страници Chrome
Управление на следените уеб страници Chrome
  • В браузъра трябва щракнете върху малкото зъбно колело, което се появява в частта „За вас“и „Следване“.
  • Ще се покаже малко меню с три опции, щракнете върху „Управление“.
  • Следователно трябва да кликнете върху „Следване“.
  • На екрана, който се отваря в Chrome, можете да видите уеб страниците, които следвате.

Ако искате да видите какво са публикували тези уеб страници, които следвате, просто щракнете върху опцията „Следване“, въпреки че в момента тази опция може да не показва нищо, тъй като е в бета версия.

Не можете да активирате тази функция в Chrome? Тук имаме решението

Ако по някаква причина не можете да намерите опцията, която ви позволява да следвате уебсайтове от Google Chrome, най-вероятно тя все още не е активирана в държавата, в която живеете.

По същия начин, можете да активирате този полезен инструмент без много караница как? Изтегляне на бета версията на Google Chrome на вашия мобилен телефон. Когато вече сте го изтеглили, ще трябва да изпълните всички стъпки, които ви показваме в урока.

Без да добавите много повече, препоръчваме ви да откриете как да правите екранни снимки в Chrome, много полезна функция, която със сигурност ще ви избави от проблеми.

Препоръчано: