Telegram ще позволи споделяне на екрана в бъдещи версии

Съдържание:

Telegram ще позволи споделяне на екрана в бъдещи версии
Telegram ще позволи споделяне на екрана в бъдещи версии
Anonim

Приложението за съобщения, което се конкурира еднакво с WhatsApp, Telegram, продължава да добавя нови функции, за да направи потребителите си щастливи Сега и благодарение на пускането на нова бета версия на приложение е възможно споделяне на екрана в групови разговори.

Telegram иска да се възползва от проблемите, които има WhatsApp, така че внедри нова стратегия, която има за цел да добави функции, които не могат да бъдат намерени в споменатото приложение за съобщения. С версия 7.8 на Telegram, която може да бъде изтеглена само извън Google Play Store, всеки потребител може да се присъедини към гласов или видео чат и да сподели своя екранпросто и бързо.

Как да споделяте екран във видео разговори и гласови чатове в Telegram?

Преди да обясним стъпка по стъпка как да споделяте екрана си във видео разговори или гласови чатове в Telegram, важно е да споменем, че вие, както и другите участници, трябва имате инсталирана версия 7.8 на Telegram. Можете да изтеглите тази версия на Telegram, като щракнете тук.

След като инсталирате тази версия на Telegram на телефона си, ще трябва да следвате всички тези стъпки, които ви оставяме по-долу:

Споделете екрана в Telegram
Споделете екрана в Telegram
  • Първото нещо, което трябва да направите е поставете следното име в групата или чата: “vid” (без кавичките).
  • Затова трябва щракнете върху трите малки точки, които се намират в горния десен ъгъл на екрана.
  • След няколко секунди Telegram ще ви позволи да споделяте екранни снимки или да излъчвате на живо това, което правите на екрана на мобилния си телефон.

Без много повече за добавяне, ако не искате да изтеглите най-новата бета версия на Telegram, за да тествате тази нова функция, ще трябва да изчакате официално да пристигне в приложението.

Препоръчано: