Защо статусите ми в WhatsApp не се показват?

Съдържание:

Защо статусите ми в WhatsApp не се показват?
Защо статусите ми в WhatsApp не се показват?
Anonim

Въпреки че има потребители, които не искат да знаят нищо за статусите, има и потребители, които се чудят „ Защо статусите ми в WhatsApp не се показват“. Ясно е, че всеки човек е свят и винаги трябва да има хора за всичко, но не всички потребители могат да видят новите статуси на WhatsApp. Причината вероятно е проста, не е актуализирано приложението. Въпреки че може да има други проблеми, причиняващи това.

Ако влезете в Play Store и видите, че имате налична актуализация на WhatsApp, трябва само да актуализирате, за да се появят статусите. Ако видите, че състоянията не се показват, можете също да опитате да изтриете напълно приложението и да инсталирате най-новия APK. Тук обясняваме как да преинсталирате WhatsApp, когато не се показва статус.

заглушаване на състоянието на WhatsApp на други контакти
заглушаване на състоянието на WhatsApp на други контакти

Защо статусите ми в WhatsApp не се показват?

Но да се върна на темата, тези дни много потребители ми зададоха този въпрос. Ясно е, че ако нямате активирани автоматични актуализации на Google Play, няма да разберете за новите актуализации. Точно както вие не знаете дали вашият акаунт в Google не е активиран Начинът да разберете, че има такъв, е като активирате тези автоматични актуализации.

Така че, ако се чудите защо новите статуси на WhatsApp не се показват, отговорът е, защото може да не сте актуализирали WhatsApp до най-новата му версия от дълго време, ако не трябва да излиза да или да.

Актуализирайте WhatsApp в Play Store и ще го имате

Само като актуализирате WhatsApp в Play Store, можете да се насладите на новия раздел за състояние, също и на iPhone.

И настоявам, ако видите, че дори не изглежда така, опитайте най-новия APK. Въпреки че в началото тази функционалност не изглеждаше много популярна, в момента тя има милиони потребители.

В някои телефони тази функция не е налична, тъй като WhatsApp загуби поддръжка за всички тези телефони от 1 февруари 2020 г. Ако имате един от тях, откажете се, купете нов телефон и с най-новата версия на Android.

Актуализирах, но не мога да видя статусите на контактите си в WhatsApp

Също така е вероятно проблемът да е съвсем друг. Някои хора крият статуса си в WhatsApp от вас. Всъщност, ето как да скриете статусите на WhatsApp от някой друг. Ако това се случи с вас, ще трябва да помолите другия човек да ви деблокира, за да ви се покажат състоянията.

Също така е важно и двамата да поддържате контакт помежду си, да не сте заглушавали статусите си и да не сте се блокирали. В този случай няма да можете да видите и състоянието на WhatsApp на другия човек.

СЪВЕТ: Знаете ли, че можете да изтегляте статуси?

На този етап вероятно сте го решили, ако не, оставете коментар и ние ще ви помогнем. Бъдете възможно най-конкретни с вашия случай или ние няма да можем да ви помогнем.

Като бонус за това, че сте стигнали дотук, ви показваме урок, който ви учи как да изтегляте статуси в WhatsApp, както и метод за разговор с контакт в WhatsApp, който ви е блокирал. Ще ви бъде наистина полезно!

Препоръчано: