Купуването на японски сладки в Amazon като youtubers е възможно

Съдържание:

Купуването на японски сладки в Amazon като youtubers е възможно
Купуването на японски сладки в Amazon като youtubers е възможно
Anonim

Със сигурност повече от един път сте виждали youtuber да опитва японски сладкиши. И разбира се, предизвиква ужасна завист, че могат да се насладят на най-добрите хапки в японската страна. Любител на захар? Е, знаете, че можете да закупите тези известни японски сладкиши чрез Amazon.

По този начин можете да се насладите на най-добрите бонбони и други сладкиши, налични в Япония. В допълнение, най-доброто от всичко е, че ще можете да купувате кутии с японски бонбони от Amazon Spain и на по-ниска цена, отколкото си представяте.

Как да купите японски сладки от youtubers

Колкото и да е странно, можете да купите тези сладки от Amazon без много проблеми. Освен това кутиите, които ще препоръчаме са от типа dagashi. Този термин се отнася за най-евтините японски сладки (те са създадени, за да могат децата да ги купуват за много малко пари), така че ще можете да опитате и най-традиционните японски сладки.

Имайте предвид, че този вид японски сладки имат всякакви вкусове. Ще намерите сладки и солени изкушения, така че експлозията от вкус ще бъде впечатляваща. Тук имате най-добрите опаковки от бонбони, които намерихме. Не ги гледайте просто в YouTube.

30 японски сладкиши Кутия Dagashi

японско сладко
японско сладко

Тази кутия с японски сладки съдържа много от традиционните за страната солени изкушения. Идват общо 30 дрънкулки, така че ще можете да си направите добър празник.

Кутия тип Dagashi с 20 японски сладки

Кутия с 20 броя японски сладки
Кутия с 20 броя японски сладки

Друга страхотна опция е този пакет, който включва 20 традиционни японски сладки. Имайте предвид, че ще намерите някои много любопитни парчета, като бонбони в стил Mentos и бонбони с размер на оризови зърна.

Друга опция, с 20 сладки дагаши

кутия дагаши
кутия дагаши

Любителите на сладкиши дагаши ще се насладят на този пакет, който включва 20 различни японски сладкиши. Можете дори да се насладите на торбичка чипс от японската страна.

Както може би сте видели, не е толкова трудно да опитате японските сладки от youtubers, така че не пропускайте възможността да се насладите на най-емблематичните японски сладки дагаши държава.

Със сигурност сте виждали повече от един youtuber да яде тези сладкиши и в случай, че не сте успели, защото видеоклипът е блокиран във вашия регион, ние ви оставяме малък съвет за разрешаването му.

Препоръчано: