Transformers ще има мобилна игра с добавена реалност

Съдържание:

Transformers ще има мобилна игра с добавена реалност
Transformers ще има мобилна игра с добавена реалност
Anonim

Niantic означава игри с добавена реалност (AR) и всички знаем това. Неговият голям хит е Pokémon GO, но има също Ingress и Harry Potter: Wizards Unite в неговия списък.

С тях компанията промени начина на наслаждаване на видеоигрите и те също направиха много пари, но изглежда, че това не е достатъчно. Niantic не стои на едно място и сега те се обединиха с Hasbro, за да стартират нова игра от добре познат франчайз. За какво говорим? Този Transformers ще има своя собствена мобилна игра с добавена реалност

Първи подробности за Transformers: Heavy Metal

transformers хеви метъл добавена реалност niantic
transformers хеви метъл добавена реалност niantic

Както при други заглавия на Niantic, Transformers: Heavy Metal ще бъде игра с добавена реалност за мобилни устройства. Той ще използва 3D карти, системата за позициониране и камерата на вашия мобилен телефон, за да анализира околната среда, така че да можете да намерите тези мега машини „в реалния живот“.

Подробност? Въпреки че Niantic ще си сътрудничи ръка за ръка с Hasbro в разработването на тази игра, основната отговорност ще падне върху Very Very Spacesphip, проучване в Сиатъл. Не се знае много за тази игра, но презентацията остави следната информация:

“В Transformers: Heavy Metal, играчите ще се присъединят към Guardian Network, група от хора, които са обединили сили с Autobots, за да водят войната срещу Decepticons. Като пазители, играчите ще откриват скрити региони на планетата Земя, за да намерят ресурси и да се бият с десептикони в походови битки, самостоятелно или с приятели."

Вземайки това предвид, можем спокойно да кажем, че Transformers: Heavy Metal ще изпие много от това, което е Pokémon GO досега. Също така е известно, че в играта се появяват типични герои като Optimus Prime и Bumblebee.

Кога ще излезе Transformers: Heavy Metal

стартирайте трансформатори хеви метъл android ios
стартирайте трансформатори хеви метъл android ios

Според подробностите, предоставени от Niantic, играта трябва да стартира до края на годината. Въпреки това, това няма да бъде глобално издание, както може да очаквате, а ще бъде разпределено за тестване на грешки в платформата, капацитет на сървъра и други.

Може да не видим Испания в първата група страни, в които тази игра ще бъде достъпна, но вероятно няма да се наложи да чакаме твърде дълго. Между другото, ще бъде налично за Android и iOS.

Накрая, трябва да споменем, че Niantic също потвърди, че работи върху друга AR игра, този път с Nintendo. Той ще бъде базиран на вселената Pikmin, но те не дадоха повече информация за него.

Нека следим нови новини за Transformers: Heavy Metal, за да можете да разберете всичко. Въпреки това, докато чакате, ви каним да опитате някои от най-добрите мобилни игри с добавена реалност.

Препоръчано: