Как да печелите точки в Google Карти, без да пишете рецензии

Съдържание:

Как да печелите точки в Google Карти, без да пишете рецензии
Как да печелите точки в Google Карти, без да пишете рецензии
Anonim

Една от причините Google Maps да е най-широко използваният GPS навигатор, въпреки многото алтернативи, е големият брой допълнителни функции, които предлага. И една от тях е Local Guides, система, която ви позволява да печелите точки за писане на отзиви.

Програма с ясна цел: потребителите да предлагат възможно най-много информация за местата, които посещават, за да имат изключително голяма база от отзиви в Google Maps. В замяна ви предлагат точки. Въпреки че има начини да ги получите, без да се налага да пишете рецензия.

Как да получите точки в Google Карти, без да пишете отзиви

подпомагано 3d картографиране на градове google maps qualcomm Испания
подпомагано 3d картографиране на градове google maps qualcomm Испания

Освен това, колкото и лесно да е Google Maps, със сигурност си струва да го направите. И всичко, което трябва да направите, е да предложите информация за местата, които сте били. Не се притеснявайте, голямото G ще направи нещата наистина лесни за вас.

Основно защото при последния основен редизайн на приложението Google, базираният в Mountain View гигант промени позицията на някои бутони, за да ги направи по-достъпни. И един от тях е Принос.

Чрез този бутон можете да помогнете на други потребители, така че да имат повече информация за местата, които сте посетили, като добавите снимка, отговорите на въпросник, където ще ви задават въпроси, свързани с мястото, добавят ястия от ресторанти или тези, на които сме били, добавете оценка от 0 до 5 звезди, без да се налага да пишете рецензия…

Хайде, какви опции няма да ви липсват, за да спечелите точки в Google Maps, без да се налага да пишете нищо. А стъпките, както ще видите по-късно, са изключително лесни.

печелете точки google maps
печелете точки google maps
  • Първо отворете Google Maps
  • На главния екран на приложението ще видите бутон в долната част, който казва Допринесете. Кликнете върху него.
  • Сега включете предложенията и превъртете надолу до опцията Допринесете сега.

Имайте предвид, че първият път, когато активирате тази функция, най-вероятно няма да ви даде никакви предложения, но след няколко дни ще можете да започнете да използвате този трик, за да печелите точки в Google Карти, без да се налага да пишете отзиви.

Препоръчано: