Как да правите екранни снимки в разговори в Badoo

Съдържание:

Как да правите екранни снимки в разговори в Badoo
Как да правите екранни снимки в разговори в Badoo
Anonim

Badoo е едно от най-добрите приложения за запознанства. Инструмент, който може да се похвали с голяма използваемост благодарение на прост и интуитивен интерфейс, заедно с много функции. И поради тази причина има много пълна база от необвързани.

Ако някога сте използвали това или което и да е друго приложение за запознанства, трябва да е имало момент, в който сте искали да направите екранна снимка на разговор, или защото вие Те имат каза нещо много хубаво и искате да го запазите за спомен или защото искате да изпратите чата на приятел. Но как можете да запазвате разговори в Badoo?

Как да правите екранни снимки на разговори в Badoo

Badoo приложението за флирт, ако сте женен
Badoo приложението за флирт, ако сте женен

Поради проблеми с поверителността, много приложения не ви позволяват да направите екранна снимка, което прави невъзможно запазването на чат в Badoo или всяко друго приложение, което има това ограничение.

И вече ви казахме, че има няколко опции, ако искате да заобиколите това ограничение, но открихме три начина да направите екранна снимка на всеки разговор в Badoo. Нека да разгледаме трите възможни опции:

Направете снимка на екрана на мобилния телефон

Без съмнение най-простият и ефективен. Ако имате приятел наблизо или използвате редовно два телефона, така че всичко, което трябва да направите, е да направите снимка на екрана на телефона с отворен разговор в Badoo.

Използвайте уеб версията на приложението

Ограниченията за екранни снимки са ограничени до приложението. Така че, ако искате да запазите разговор в Badoo, винаги можете да използвате уеб версията, за да го направите без проблем.

Рутването на телефона ще ви позволи да правите екранни снимки без проблем

И накрая, има опция за руутване на телефона С това ще получите права на суперпотребител, за да можете да правите каквото искате с вашия телефон. Имайте предвид, че ако руутнете вашия смартфон, ще загубите гаранцията, помислете за това, преди да го направите. Ако ви е ясно, препоръчваме ви да следвате нашия урок, за да научите как да руутнете мобилния си телефон.

След като това е направено, всичко, което трябва да направите, е изтеглете приложението Screencap (достъпно само за root потребители), тъй като то ще ви позволи да вземете екранна снимка на разговор в Badoo или всяко друго приложение по най-лесния начин.

Препоръчано: