Новини за Android 12 beta 2

Съдържание:

Новини за Android 12 beta 2
Новини за Android 12 beta 2
Anonim

Google продължава да спазва стриктно своята пътна карта за актуализиране на новата версия на своята операционна система. И след стартирането на първата бета версия, където можехме да видим много нови функции, сега можете да се насладите на бета 2 на Android 12.

По този начин вече е достъпна Android 12 Beta 2 със серия от подобрения в системата, които сметнахме за много интересни. Така че, за да не се объркате, търсейки прессъобщението на Google, ви оставяме основните новости на втората бета версия на Android 12.

Всички новини, които идват с Android 12 Beta 2

Съвместими телефони Android 12 Beta
Съвместими телефони Android 12 Beta

Преди да продължите и как би могло да бъде иначе, тази бета 2 има същите функции като предишната версия, плюс някои подобрения, които допълнително ще увеличат нейната използваемост.

Нека видим основните нови функции, идващи в Android 12 във втората му бета версия:

  • Известия за използване на микрофон и камера: С Android 12 Beta 2 ще видите малко известие със зелена точка, когато приложение получи достъп до камерата и микрофона. Освен това има нови преки пътища към разрешенията на камерата и микрофона, така че можете да деактивирате тази опция директно от панела за бърз достъп.
индикатор за използване на камерата
индикатор за използване на камерата
  • Панел за поверителност: Android 12 най-накрая стартира нов раздел, посветен на поверителността и където можем да видим как приложенията са използвали данните, които са събирали, в допълнение към показват колко пъти са имали достъп до камерата и микрофона.
  • Известие за достъп до клипборда: Отсега нататък Android 12 ще ви уведомява кои приложения са имали достъп до съдържание, което сте копирали в клипборда.
android 12 изключен
android 12 изключен
  • Нов режим на изключване: натискането на бутона за включване/изключване извежда ново, по-удобно и интуитивно меню.
  • Нов панел за връзки: Друга нова функция на Android 12 Beta 2 ще ви позволи по-лесно да избирате QiFi мрежи.
  • Quick Touch: Най-новото голямо нещо в Android 12 Beta 2 се нарича Quick Touch и ще ви хареса. Повече от всичко, защото можете да конфигурирате тази функция да активира различни действия чрез двойно докосване на гърба на терминала.

Както може би сте видели, няма малко нови функции, идващи към Android 12 beta 2, така че ако имате съвместим телефон, не пропускайте възможността да изпробвате всички нови функции, които идват снай-новата версия на операционната система на Google.

Препоръчано: