Умният часовник на Facebook ще има 2 камери и сменяем екран

Съдържание:

Умният часовник на Facebook ще има 2 камери и сменяем екран
Умният часовник на Facebook ще има 2 камери и сменяем екран
Anonim

Преди няколко месеца се появиха първите слухове за възможността Facebook да работи върху смарт часовник. Досега не знаехме повече за него, но първите подробности за смарт часовника на Facebook започват да изтичат.

Не за първи път компанията, основана от Марк Зукърбърг, флиртува с пазара на хардуер Със сигурност си спомняте HTC First, първият телефон в социалната мрежа и че беше провал в продажбите. До такава степен, че Facebook потвърди, че няма да пуснат отново мобилен телефон.

Но изглежда, че фирмата се завръща към това. Екипът на Марк Зукърбърг работи от известно време върху интелигентен часовник, който ще се конкурира директно с Apple Watch, големият еталон в Съединените щати. И разбира се, няма да е лесно за Facebook, ако иска да победи този титан, освен ако неговият смарт часовник не е невероятен.

Умният часовник на Facebook ще иска да се конкурира с Apple Watch

facebook смарт часовник
facebook смарт часовник

Вярно е, че очакванията на компанията с този умен часовник на Facebook са много високи И поради тази причина те напълно вярват в успеха на този продукт. За да направят това, те искат тяхното носимо устройство да има значение, като има серия от много интересни функции.

Да започнем с това, че можете да получавате всички видове известия, независимо дали от Facebook Messenger или WhatsApp, без да се налага да сдвоявате часовника с телефона си. Да, ще трябва само да носите смарт часовника на Facebook със себе си, за да получавате съобщения.

Здравето става все по-важна тема и Марк Зукърбърг го знае. Поради тази причина следващият умен часовник на Facebook ще има поредица от специфични функции за ежедневно наблюдение на здравословното ни състояние, в допълнение към наличието на всички видове сензори за наблюдение на всяка последна стъпка от това, което правим дайте

Ако смарт часовникът на Facebook работи добре, ще бъде брутално

А на естетическо ниво Facebook Watch може да бъде хит. Повече от всичко, защото циферблатът на часовника може да бъде отделен от китката, главно за използване на двете камери, които включва, за запис на видеоклипове или отговаряне на видео разговори.

Въпреки че фактът, че има модул с подвижен екран, се дължи и на факта, че американската фирма работи от известно време за пускането на серия от аксесоари, които могат да бъдат прикрепени към раници и други продукти. А вашият интелигентен часовник би послужил като морско зайче, за да видите дали тези видове джаджи си заслужават.

Според изтеклия доклад, този Facebook часовник ще има камера в предната част на екрана, която ще се използва за извършване на видео разговори или записи с 1080p качество. А от друга страна ще има задна камера, до която ще имате достъп, като отделите екрана от стоманената гривна, за да можете да правите снимки или видеоклипове. И внимавайте, можете да качвате вашите видеоклипове директно в Instagram и други социални мрежи.

Часовникът се очаква да бъде наличен в три цвята: бял, черен и златен и на много атрактивна цена: очаква се смарт часовникът на Facebook да бъде на цена от около 400 евро.

Препоръчано: