Изтеглете видеоклипове от YouTube от Android

Съдържание:

Изтеглете видеоклипове от YouTube от Android
Изтеглете видеоклипове от YouTube от Android
Anonim

YouTube е най-голямата видео платформа в интернет, видеоклипове на всякакви теми и всякакви видове. Със сигурност YouTube е пълен със съдържание и можем да намерим наистина добри видеоклипове, които обикновено обичаме да изтегляме, за да ги имаме на нашия Android и да ги изпратим на някоя група, за да се посмеем с приятели.

Изтеглянето на видеоклипове от YouTube е много лесно от компютър, тъй като можем да го направим през браузъра, но при Android това изисква много повече работа, тъй като гледаме видеоклиповете от самото приложение. Но за щастие имаме хиляди и хиляди приложения за инсталиране на нашия Android и едно от тях, наречено Snap Tube, ни позволява да изтегляме видеоклипове и музика от YouTube много бързо и просто

Изтегляне на видеоклипове и музика от YouTube

Snap Chat е едно от онези приложения, които щом откриете, ще бъдат инсталирани на вашия Android завинаги и след като смените телефона си, със сигурност ще го инсталирате отново. Има интерфейс, подобен на този на YouTube, раздели, където се появяват категориите, най-популярните видеоклипове и т.н., и не може да липсва търсачка, от която можем да търсим всеки YouTube видео, за да го изтеглите, така че можем да направим всичко от приложението, не е ли прекрасно?

След като намерим видеоклипа или песента, които искаме да изтеглим, всичко, което трябва да направим е щракнем върху иконата със стрелка, посветена на тях; Най-хубавото е, че няма да се налага да посочваме формата, в който искаме да изтеглим файловете, защото видеоклиповете ще бъдат изтеглени в mp4, с желаното от нас качество (при условие, че е налично) и песните в mp3. Всичко, което изтегляме, освен че се появява на нашия мобилен телефон, ще се показва в раздела, наречен Изтеглено.

изтегляне-видео-youtube1
изтегляне-видео-youtube1

Изтеглете го безплатно

Snap Tube не се предлага в магазина на Google Play, но можем да го изтеглим безплатно от уебсайта им във формат APK, така че просто трябва да копираме файла в паметта на нашия мобилен телефон и го инсталирайте като всяко друго приложение.

АКТУАЛИЗИРАНО: Тази статия е стара, но ето актуализиран урок за Snaptube. Ще можете да знаете как да изтеглите приложението и как да го използвате.

Препоръчано: