Топ 9 приложения за изтегляне на YouTube Music в MP3

Съдържание:

Топ 9 приложения за изтегляне на YouTube Music в MP3
Топ 9 приложения за изтегляне на YouTube Music в MP3
Anonim

Въпреки че YouTube е идеалното място за гледане на всякакви видеоклипове, голяма част от потребителите влизат в платформата почти изключително, за да слушат музика. И това е, че в YouTube можем да намерим милиони музикални видеоклипове, които да гледаме безплатно. Въпреки това, за да слушаме музика в YouTube, трябва да сме свързани с интернет, което не винаги е възможно.

Затова, ако искате да имате музиката от YouTube, която искате да бъде запазена на вашия мобилен телефон, за да я слушате дори без интернет, тук ви представяме 9 приложения, с които можете да изтегляте музика от YouTube в MP3 за Android Имайте предвид обаче, че Google (собственик на YouTube) не иска потребителите да изтеглят видеоклипове от YouTube, така че няма да намерите следните приложения в Google Play, а по-скоро в APK хранилища. В този случай връзките към APK файловете, показани тук, са от хранилището на APKMirror (напълно безопасно).

TubeMate: Най-доброто приложение за изтегляне на видеоклипове и музика от YouTube

приложение tubemate
приложение tubemate

Започваме с TubeMate, приложение, което вече е добре познато на потребителите, които често изтеглят видеоклипове от YouTube. TubeMate не само ви позволява да изтегляте видеоклипове от YouTube с различни опции за разделителна способност, но и музика от видеоклипове в MP3 формат.

Най-хубавото е, че това приложение може да изтегля няколко песни наведнъж във фонов режим, така че можете да продължите да използвате нормално своя Android, докато музиката се изтегля.

VidMate: много пълно приложение за изтегляне на видеоклипове от всяка платформа

приложение vid mate
приложение vid mate

VidMate е приложение, което в допълнение към изтеглянето на видеоклипове и музика от YouTube, също може да изтегля видеоклипове от приложения като Facebook, Vine, Vimeo, Dailymotion и Tumblr. В допълнение, приложението може също да изтегля снимка на корицата на видеоклипове в YouTube, което го прави едно от най-пълните приложения в тази област

Въпреки това VidMate може да не е най-добрият избор за тези, които търсят бързо и лесно решение за изтегляне на музика от YouTube.

NewPipe: копие на YouTube, което ви позволява да изтегляте музика от видеоклипове или да я слушате във фонов режим

ново приложение за тръби
ново приложение за тръби

За разлика от приложенията, представени по-горе, NewPipe не използва библиотеката на рамката на Google или API на YouTube. Това означава можете да използвате NewPipe на устройства с Android, които нямат услуги на Google и без да е необходимо да имате акаунт в YouTube. И това е, че въпреки че NewPipe изглежда като YouTube и има същите видеоклипове, това не е YouTube.

NewPipe е просто имитация, която ви позволява да изтегляте музика и видеоклипове от YouTube, с интерфейс, много подобен на този на YouTube, за да направи всичко по-лесно и опростено за вас. Освен това ви позволява да слушате видеоклипове във фонов режим или с изключен екран, така че може да се превърне в идеалния заместител на YouTube на вашия Android.

YMusic: спестете данни, когато слушате музика в YouTube с това приложение

приложение ymusic
приложение ymusic

Друго отлично приложение, което можете да опитате да изтегляте музика от YouTube, е YMusic. Това приложение се отличава главно с това, че ви позволява да слушате музика директно от YouTube във фонов режим, с което можете да се наслаждавате на любимите си песни по-удобно и спестявате до 90% от мобилните данниНо също така ви позволява да изтеглите всяка музика от YouTube, която желаете, в MP3 за слушане офлайн.

Освен това, YMusic включва Jockey музикален плейър, така че можете да изтегляте и възпроизвеждате музика от YouTube с едно приложение. Сякаш това не е достатъчно, този играч на Jockey се свързва с уебсайта Last.fm, за да добави обложката и описанието на изпълнителите към музиката, която изтегляте. По този начин музикалната ви библиотека ще бъде по-добре организирана. Какво повече можете да поискате?

Music Pro: стилен YouTube плейър, който също изтегля музика

музикално професионално приложение
музикално професионално приложение

Music Pro по същество е приложение, което може да възпроизвежда YouTube музика и подкасти във фонов режим или при изключен екран на вашия Android. Можете дори да възпроизвеждате цели плейлисти в YouTube без прекъсване, тъй като блокира рекламите.

Въпреки това можете също да изтеглите музиката от YouTube, на която искате да се насладите, когато нямате интернет връзка. Въпреки че не предлага много функции, Music Pro е наистина ефективно приложение за слушане на музика от YouTube, което също има готин и много цветен интерфейс.

Peggo: приложение, което конвертира видеоклипове от YouTube в MP3

peggo-приложение
peggo-приложение

Ако всичко, което търсите, е приложение, което ви позволява да изтегляте музика от видеоклип, Peggo е приложението за вас. За да го използвате, просто трябва да поставите връзката към видеоклипа в YouTube, който искате да изтеглите, или да го потърсите от самото приложение. След като го направите, можете изберете дали искате да изтеглите само част от песента от MP3 видеоклипа или цялата песен.

Peggo може също да изтегля видеоклипове от YouTube в MP4 и музика от Soundcloud в MP3. Следователно няма съмнение, че това е едно от най-добрите приложения за изтегляне на музика от YouTube на Android.

SnapTube: друга отлична опция за изтегляне на музика от всяка платформа

приложение snap tube
приложение snap tube

SnapTube е доста подобен на VidMate, тъй като ви позволява да изтегляте видеоклипове и музика от различни платформи, като YouTube, Facebook, Instagram, Vine, DailyMotion, Twitter, WhatsApp и други. Интерфейсът на SnapTube обаче е по-прост, което го прави по-лесен за използване.

Приложението също така предлага тъмен режим, възпроизвеждане на видео във фонов режим или на плаващ екран, видео браузър и още… Освен това е напълно безплатно!

YouRmusic: за изтегляне на музика от YouTube просто и ефективно

вашето музикално приложение
вашето музикално приложение

YouRMusic е друг инструмент, с който можете лесно да изтегляте музика от YouTube в MP3 формат. Това приложение работи на всяко устройство с Android 4.0 или по-нова версия и е доста леко, което го прави идеално за таблети или стари телефониОсвен това с YouRMusic можете също да изтегляте видеоклипове от YouTube във формат MP4 или 3PG.

Искате ли да го изтеглите? Можете да го направите, като влезете в уебсайта на програмиста от следната връзка.

YouTube Downloader: лесен и лесен за използване

приложение за изтегляне от youtube
приложение за изтегляне от youtube

Не можем да завършим, без да препоръчаме YouTube Downloader, мощно приложение за изтегляне на видеоклипове от YouTube без много усложнения. Въпреки че интерфейсът му е донякъде остарял, той работи чудесно на всяко устройство с Android. Несъмнено най-хубавото в това приложение е, че ви позволява да изтегляте музика от YouTube в различни формати: MP3, AAC или OGG. Освен това ви позволява да изтегляте видеоклипове в различни разделителни способности, за да пестите данни.

Поради всичко по-горе, това е една от най-добрите опции в момента.

Както и да е, това са най-добрите приложения за теглене на музика от YouTube на Android. Ако знаете друг, който смятате, че трябва да бъде в този списък, не се колебайте да ни го препоръчате от коментарите.

Препоръчано: