Google Pixel Foldable (Fold) трябва да бъде пуснат на пазара през 2021 г

Съдържание:

Google Pixel Foldable (Fold) трябва да бъде пуснат на пазара през 2021 г
Google Pixel Foldable (Fold) трябва да бъде пуснат на пазара през 2021 г
Anonim

След като беше обявено, че Google Pixel Fold ще използва новия ултратънък екран на Samsung, известният съветник Рос Йънг увери, че този сгъваем телефон на Google ще пристигне в края на 2021 г.; дата, която съвпада с това, което казват други предишни течове. Но това не е най-интересното, което Йънг разкри. Типстърът също спомена за съществуването на сгъваем смартфон от големия G, наречен Google Pixel Roll.

Pixel Fold в края на 2021 г. и Pixel Roll в края на 2022 г. или 2023 г

концепция за сгъване на пиксели на google
концепция за сгъване на пиксели на google

Според съветника, планът на Google е да пусне Pixel Fold по-късно тази година и след това да пусне сгъваем телефон в края на 2022 или 2023 г. Това, което той каза със сигурност е, чеPixel Roll спечели няма да се появи през следващите 12 месеца И има смисъл, тъй като технологията за свиване на смартфони все още е зелена, докато чуваме за Google Pixel Fold от 2019 г. Крайно време беше да го направим! стартирайте!

Що се отнася до спецификациите, нямаме потвърдена информация за нито едно устройство. Нещо повече, ние дори не знаем дали "Pixel Fold" и "Pixel Roll" ще бъдат официалните им имена. За Pixel Fold знаем само чрез изтичане на информация, че кодовото му име е „Passport“и че той ще използва 7,6-инчов ултратънък OLED панел, произведен от Samsung Между другото, югът Корейската компания ще започне да произвежда този екран през октомври 2021 г.

xiaomi mi alpha r сгъваем мобилен патент
xiaomi mi alpha r сгъваем мобилен патент

От друга страна, не знаем абсолютно нищо за сборния Google Pixel, никакви слухове, защото за първи път чуваме за съществуването му Засега, можем само да си представим, че ще бъде подобен на Xiaomi Mi Alpha R, поне по отношение на концепцията. Този тип устройства могат да се използват като обикновен мобилен телефон и като таблет, също като сгъваемите, само че вместо да се сгъват наполовина, те се навиват сами.

Както и да е, всичко изглежда показва че през последното тримесечие на тази година Google ще представи първия си сгъваем мобилен телефон заедно с Pixel 6 и Pixel 6 Pro. Може би те също ще представят нещо от Google Pixel Roll, но го смятаме за малко вероятно, тъй като пускането му на пазара все още е далече. Както и да е, следете нашия уебсайт, защото тук ще ви изпратим цялата официална информация за него.

Препоръчано: