Поставянето на грозното ви лице е лесно с това приложение за камера

Съдържание:

Поставянето на грозното ви лице е лесно с това приложение за камера
Поставянето на грозното ви лице е лесно с това приложение за камера
Anonim

Някои казват, че красотата идва отвътре и може би е вярно. Въпреки това е невъзможно да се отрече, че всички се грижим за външния си вид. Всъщност на някои хора им прилошава малко, когато се погледнат в огледалото и не се чувстват красиви. Ако сте един от тези хора, тук ви предлагаме приложение, което ще повиши самочувствието ви. Ще ви покаже, че може да сте по-грозни, много по-грозни, отколкото си представяте Това е приложение за камера, което незабавно прави лицето ви грозно по много прост начин.

Ако сте уморени от филтри за красота и искате да откриете най-грозната страна на лицето си, присъединете се към нас, за да откриете приложението, което го прави възможно. Също така ще ви помогне да се шегувате с приятелите си (стига да не е злонамерено), така че не го пропускайте.

UglyBooth, приложението, което прави лицето ви грозно с вашата мобилна камера

приложение uglybooth
приложение uglybooth

Наистина, UglyBooth е приложението за Android и iPhone, което прави лицето ви да изглежда невероятно грозно. Приложението ви позволява да направите снимка и след това да приложите филтъра за грозота или да приложите този филтър директно към снимка от вашата галерия. С който и да е от двата варианта резултатите са добри, въпреки че основно това, което прави, е удебелява някои части на лицето и добавя акне навсякъде Хубавото е, че не изисква интернет, за да го направи това и вие ви позволява да сравнявате преди и след филтъра.

Ако искате да го използвате, изтеглете го сега от Google Play Store или AppStore.

Как да използвате приложението UglyBooth, за да направите лицето си грозно

как да използвам грозна кабина
как да използвам грозна кабина

Не знаете как да го използвате? Ето бърз урок как да направите лицето си грозно с него:

  • Отворете приложението UglyBooth.
  • Натиснете Старт.
  • Натиснете Camera (за да направите снимка) или Choose (за да изберете снимка от галерията).

    • Без значение коя опция изберете, важното е, че на снимката човекът се появява отпред (тип портрет), с добро осветление и нищо не пречи на челото му.
  • След като направите или изберете снимката, следващото нещо е да кажете на приложението къде точно са очите, устата и брадичката на лицето. Трябва да направите това, като преместите съответните икони, които приложението ви предоставя с пръсти.
  • Докоснете Ready Go, когато сте готови.

Това е! Сега можете да се любувате на лицето си с филтър за грозота. Ако разклатите телефона си, можете да видите снимката без филтъра за сравнение. И не забравяйте, че можете да споделяте, запазвате или изтривате изображението с опциите, които са в горния и долния панел.

Още приложения, за да промените лицето си по забавни начини

Разработчикът на

UglyBooth, френската компания PiVi & Co, създаде още много подобни приложения, които ви позволяват да промените лицето си по различни забавни начини. Някои ще ви накарат да изглеждате по-грозни, други просто ще ви накарат да изглеждате различно, така че ви препоръчваме да опитате всички. В крайна сметка те са безплатни!

FatBooth, приложението, което прави лицето ви дебело

fatbooth-приложение
fatbooth-приложение

BaldBooth, приложението, което ви прави плешив

приложение за плешива кабина
приложение за плешива кабина

AgingBooth, приложението, което ви състарява

приложение за щанд за стареене
приложение за щанд за стареене

AgingBooth Цена: Безплатно BoothStache, приложението, което ви дава мустаци

кабина
кабина

MixBooth, приложението за сливане на две лица в едно

приложение за микс кабина
приложение за микс кабина

BimboBooth, приложението, което ви превръща в русокосо момиче

приложение за кабина на bimbo
приложение за кабина на bimbo

И ако искате да отидете още по-далеч с редактирането на лицето си, посетете следната статия с 5-те най-добри deepfake приложения за Android.

Препоръчано: