▷ Най-добрите емулатори на PlayStation (PSX) за Android 【 2021 】

Съдържание:

▷ Най-добрите емулатори на PlayStation (PSX) за Android 【 2021 】
▷ Най-добрите емулатори на PlayStation (PSX) за Android 【 2021 】
Anonim

Искате ли да преживеете своето „геймърско“детство на своя телефон или таблет с Android? Е, ако отговорът ви е да, не можете да пропуснете тази статия. Тук ви показваме 3 емулатора на PlayStation 1, които работят перфектно на Android. Те са безплатни и не се нуждаете от устройство от висок клас, за да можете да емулирате онези игри, на които сте се радвали, когато сте били дете.

Най-добрите емулатори на PlayStation за Android

Необходимо е да изясним, че тук ще ви покажем само приложенията, които ще ви позволят да емулирате PlayStation 1 (PSX) игри на AndroidЗа да играете игри на тази платформа на вашия мобилен телефон или таблет, трябва да имате "изображения" (стаи) на игрите, можете да ги намерите с помощта на търсачката на Google.

ClassicBoy

Класическо момче за Android
Класическо момче за Android

Прост, но функционален емулатор, който не само ще ви позволи да емулирате PS1 игри, но можете също да емулирате Nintendo 64, GameBoy Advance, GameBoy Classic, GameBoy Color, NES и PlayStation 1 (PSX) игри. Фокусирайки се специално върху емулацията на PS1, ClassicBoy поддържа над 1200 игри, така че емулацията в това приложение за Android е почти гарантирана.

EmuBox

EmuBox за Android
EmuBox за Android

Считан за най-добрият PSX емулатор за Android, EmuBox е бърз, ефективен и не изисква устройства от висок клас, за да работи правилно. Ако това, което искате, е емулатор, който е предназначен само за емулиране на определена платформа, тогава това е приложението, което трябва да изтеглите.

PSPe PSX

PSPe PSX емулатор за Android
PSPe PSX емулатор за Android

Страхотен емулатор на игри за PlayStation, който пристигна в Android преди известно време и пристигането му на тази платформа не разочарова никого. Той направи първите си стъпки в Windows, което позволи на този емулатор да бъде това, което е днес, един от най-добрите за емулиране на PlayStation игри 1 Той предлага поддръжка за използване на контролери и най-добрият от всичко, почти всеки вид контролер може да се използва за игра на играта.

Препоръчваме ви да изтеглите трите емулатора, тъй като някои от тях може да са несъвместими с вашия мобилен телефон или таблет. Като изтеглите и трите приложения и ги изпробвате, разбира се, ще си спестите неприятностите да знаете кое работи на вашето устройство и кое не.

Препоръчано: