Vidlok Auto Webcam Pro W90: провеждайте вашите видео разговори във Full HD

Съдържание:

Vidlok Auto Webcam Pro W90: провеждайте вашите видео разговори във Full HD
Vidlok Auto Webcam Pro W90: провеждайте вашите видео разговори във Full HD
Anonim

Днес е много обичайно да се правят видео разговори и дори директни разговори. Недостатъкът е, че много лаптопи идват с посредствена уеб камера. За щастие винаги можете да прибегнете до външна камера, като например Auto Webcam Pro W90 от Vidlok. Тази камера се свързва към всеки компютър чрез USB и може да записва с доста добро качество в 1080p при 30 кадъра в секунда

Ако имате нужда от качествена уеб камера за стрийминг, видео конференции, видео разговори, онлайн курсове и много други, Auto Webcam Pro W90 ще отговори на очакванията ви. Освен това е много по-евтин от други камери с подобно качество, които можете да намерите на пазара (като Logitech C920S или C525). Това е едно от най-добрите по отношение на съотношението цена-качество, така че се присъединете към нас, за да откриете всички подробности.

Функции на камерата Vidlok Auto Webcam Pro W90

Уеб камера Vidlok Auto Webcam pro W90
Уеб камера Vidlok Auto Webcam pro W90
Характеристики Vidlok Auto Webcam Pro W90
Размери и тегло 72x85 мм. 138 грама.
Качество на записа Full HD+ (1080p) с кадрова честота 30 кадъра в секунда.
Чипсет Sonix w88s.
Обектив 4,5 mm с автофокус.
Вградени технологии Потискане на шума, микрофон, автоматичен баланс на бялото и автоматична корекция на цвета и светлината.
Свързване Кабел USB.
Формати за кодиране MJPEG и PCM.
Екстри Въртяща се многофункционална стойка, за да я поставите навсякъде, дори на статив.
Съвместимост Всеки компютър или лаптоп с USB порт (може също да работи на някои Android TV 9.0 или по-нови).

Бърз и точен автофокус при 1080p / 30 FPS с автоматична корекция на цвета и светлината

Vidlok Auto Webcam pro W90 на лаптоп
Vidlok Auto Webcam pro W90 на лаптоп

Ако не знаете, Vidlok е марка, специализирана в производството на компоненти за мобилни камери и охранителни камери. Разбира се, разработва и уеб камери като Auto Webcam Pro W90. Името на тази камера се отнася до нейната специалност: тя има усъвършенствана система за автоматично фокусиране, която е по-добра и по-бърза от повечето уеб камери на пазара.

Но не само това. Освен това има функции за автоматичен баланс на бялото, автоматична корекция на цветовете и автоматична корекция на светлината, така че можете да бъдете център на вниманието във вашите видео разговори и да изглеждате по най-добрия начин. Не забравяйте, че записва с максимална разделителна способност Full HD+ (1080p) при 30 FPS.

Има шумопотискане и вграден микрофон

Vidlok Auto Webcam pro W90 с микрофон
Vidlok Auto Webcam pro W90 с микрофон

Интересно нещо за тази камера е, че използва чип Sonix w88s, който според експерти е по-добър от Mstar, използван в уеб камерите на Logitech. Благодарение на този чип, Auto Webcam Pro W90 ви дава функцията за шумопотискане, за да премахнете всички нежелани звуци от вашите стрийминг и видео разговори.

Разбира се, за това камерата има вграден микрофон, придружен от AI.

Много проста инсталация и адаптивна към всеки компютър, лаптоп или телевизор

Инсталация на Vidlok Auto Webcam pro W90
Инсталация на Vidlok Auto Webcam pro W90

Също така си струва да се отбележи колко е лесен за използване. Всъщност това е устройство Plug & Play: просто трябва да свържете неговия USB кабел към вашия лаптоп или компютър и то е готово да започнете да провеждате видео разговори. Без сложни настройки!

В допълнение, той е много гъвкав и се адаптира към различни ситуации: има зрително поле от 90°, може да се върти и има многофункционална стойка за поставете го където пожелаете.

Накрая е важно да споменем, че Auto Webcam Pro W90 е съвместима с всяка програма или система. Можете да го използвате в Zoom, Skype, Google Meet и др.

Къде да купя Vidlok Auto Webcam Pro W90?

Vidlok Auto Webcam pro W90 и кутия
Vidlok Auto Webcam pro W90 и кутия

В момента не знаем колко струва тази камера, въпреки че марката твърди, че е по-евтина от конкуренцията. Ако се интересувате от Auto Webcam Pro W90, препоръчваме ви да посетите официалния й уебсайт.

Можете също да се отбиете в официалния Facebook на Vidlok, за да разгледате.

Препоръчано: