Как работи Ready For, десктоп режимът на мобилни телефони Motorola

Съдържание:

Как работи Ready For, десктоп режимът на мобилни телефони Motorola
Как работи Ready For, десктоп режимът на мобилни телефони Motorola
Anonim

Въпреки че е вярно, че знаем, че Android Q ще има настолен режим, в момента производителите са тези, които трябва да активират тази опция, за да превърнат мобилния телефон в настолен компютър. А Motorola се присъедини към Huawei и Samsung с десктоп режим, който няма да ви разочарова.

Под името Ready For, този десктоп режим на Motorola е много по-полезен инструмент, отколкото си мислите. Това е функция, съвместима с Moto Edge+ и Moto G100, която ще ви позволи да се наслаждавате на всички приложения на телефона си на по-голям екран.

Как работи десктоп режимът Ready For на Motorola

Мобилен десктоп режим на мишка Motorola
Мобилен десктоп режим на мишка Motorola

Като начало, трябва да се отбележи, че за активиране на функцията Ready For, всичко, което трябва да направите, е да свържете мобилния си телефон към телевизора или екрана, който искате да предавате сигнал към видео, като използвате USB Type-C към HDMI кабел.

Кажете, че в момента работи само по кабел, но Motorola работи така, че Ready For да е достъпен безжично, като може да свърже втори екран След като свържете кабела, ще видите, че след няколко секунди на екрана, към който сте свързали вашия телефон Motorola, се появява десктоп режим.

Интерфейсът се управлява с помощта на вашия телефон като сензорен панел, въпреки че можете да свържете клавиатура и мишка, за да работите по-удобно Имайте предвид, че всеки път, когато стартирате десктоп режима на Motorola, той ще се появява Experience Hub, контролен център, който осигурява достъп до четирите основни зони за активиране на режим на работния плот, режим на игри, режим на медии и връзка към приложения за видео разговори,плюс пети бутон, за да можете огледайте екрана на телефона си към външния дисплей.

Мобилен десктоп дизайн на Motorola
Мобилен десктоп дизайн на Motorola

Чрез тези контейнери можете да получите достъп до игрите, които имате на телефона си, филми и други видеоклипове, които сте съхранили… Въпреки че най-интересният елемент е десктоп режимът на Motorola.

В този режим можете да извършвате всякакви действия, сякаш е компютър. Като начало интерфейсът му е чист и интуитивен, което го прави много лесен за използване Готов За първи път веднъж.

Също така помага, че има дизайн, който много напомня на Windows, което прави процеса доста приятен. А ако свържете мишка или клавиатура, можете да се насладите на истински настолен компютър.

Както се очаква , приложенията автоматично се адаптират към размера и формата на екрана. Вярно е, че може да се появят някои аберации, тъй като някои изображения се деформират от промяната на разделителната способност, но като цяло работи много добре в този аспект.

По този начин, ще можете да стартирате всякакви приложения и игри без проблем, да подобрите производителността си или просто да играете Fortnite или друго заглавие, докато се наслаждавате на по-голям екран.

Заключения: Струва ли си Motorola's Ready For?

настолен режим на motorola
настолен режим на motorola

Без съмнение, това е еволюцията на мобилните телефони. Предимствата, предлагани от десктоп режима на Motorola, правят Ready For един от най-полезните инструменти. И като се има предвид, че единственият реален недостатък е, че всъщност имате нужда от мишка и клавиатура, за да се насладите напълно на тази функция, е ясно, че Motorola са го направили правилно. И какво мислите за неговия десктоп режим!

Препоръчано: