Този продукт стана вирусен в TikTok, вземете го за €10

Съдържание:

Този продукт стана вирусен в TikTok, вземете го за €10
Този продукт стана вирусен в TikTok, вземете го за €10
Anonim

TikTok е страхотно приложение: то е забавно, понякога образователно, полезно за лесно присъединяване и редактиране на видеоклипове, позволява ви да общувате с приятелите си, да се срещате с нови хора и много други. TikTok е толкова полезен, че можете дори да откриете страхотни продукти, като известните клинове, които наскоро станаха вирусни.

И като говорим за вирусизация, новото съдържание и продукти стават вирусни всеки ден на тази платформа, като например моментално съхнещото невидимо лепило с UV светлина, за което ще говорим днес. Сигурно сте го виждали, защото стана вирусно! И със сигурност го искате, защото го намирате за много полезно! Знаете ли кое е най-доброто? Че сега можете да получите мигновеното лепило за UV светлина TikTok в Испания само за €10

Магическото лепило на TikTok е страхотно, за да поправите незабавно каквото искате

@rachel_meaders

Връзката е в биографията ми! fyp foryou foryoupage amazon amazonprime amazonfinds amazonfinds2020 amazonmusthaves founditonamazon amazonfavorites

♬ оригинален звук – Rachel Meaders

Преди няколко седмици тиктокър на име Рейчъл Мийдърс публикува видео с любопитно лепило, което тя закупи от Amazon и което бързо стана вирусно. Причината? По собствените думи на Meaders: „Може да поправи и поправи почти всичко, което обикновеното лепило не може. Това е лудост! «. Освен това го прави почти моментално, тъй като тази течна пластмаса изсъхва само за четири секунди благодарение на включената ултравиолетова светлина.

Това накара милиони потребители по света да тичат, за да изпробват този магически припой и продажбите му скочиха в Amazon както никога досега. Но вярно ли е казаното от Мийдърс? Какво всъщност представлява това изобретение? Ново е? Със сигурност това, което казва tiktoker, е вярно, но в действителност тази статия е вид заваряване на пластмаса, който е на пазара от години под марки като Loctite, Fischer, UHU, Bondic (един от TikTok), 3M и др. Какви функции има?

  • Има отлична здравина, много по-добра от тази на другите видове спойка.
  • Той е 100% водоустойчив и устойчив на топлина.
  • Не е лепило като такова, а вид течна пластмасова спойка.
  • Може да се използва върху почти всякакъв вид повърхност: дърво, пластмаса, стъкло, керамика, кожа и много други.
  • Изсъхва много бързо благодарение на своята реактивност към ултравиолетова (UV) светлина.
  • Избягвайте грешки, когато го използвате, защото съхне само под UV светлина.
  • Комплектът включва UV лампа заедно с припоя.
  • Нетоксично в малки количества.
  • Позволява бързи и почти незабележими ремонти.

Къде да купя TikTok вирусна магическа спойка в Испания?

купете магическо лепило tiktok Испания
купете магическо лепило tiktok Испания

Както споменахме по-горе, магическата спойка на TikTok е масово произвеждан продукт и доста известен (поне сред родители и майстори). Доста лесно се намира в магазините за хардуер и магазини за „направи си сам“, но също така и на невероятно ниска цена в Amazon.

Марката, която стана вирусна в TikTok, е Bondic, но тази компания е много малко известна в Испания. Въпреки това, тъй като е толкова известен продукт, много други компании произвеждат равна или по-добра алтернатива на много конкурентни цени. Доказателството? Лепилото на Bondic е $20 на Amazon USA, но UHU продава своята спойка UHU Led-Light Booster на Amazon Испания само за €10,72

Подобно на комплекта за запояване на TikTok, комплектът UHU включва лепило, прецизен апликатор и UV лампа. Освен това не само има супер цена, но включва и безплатна доставка. Откъде можете да го купите? Следвайки връзката, която ви оставяме по-долу.

Препоръчано: