Виждано в TikTok: Covid ваксини, които ви правят магнетични

Съдържание:

Виждано в TikTok: Covid ваксини, които ви правят магнетични
Виждано в TikTok: Covid ваксини, които ви правят магнетични
Anonim

В TikTok почти всяка тема е тенденция, до такава степен, че са гледани хиляди видеоклипове на хора, които се кълнат, че ваксината срещу Covid им е дала вид магнетизъм.

Видеоклиповете, които станаха вирусни, показват как Covid ваксините причиняват залепване на лъжици, вилици и други метални предмети на мястото, където е поставена ваксината.

Това е поредната измама на TikTok! Covid ваксините не съдържат тежки метали

Магнитни COVID ваксини
Магнитни COVID ваксини

Въпреки факта, че видеоклиповете, които могат да се видят в TikTok, показват, че лъжиците и вилиците залепват по кожата на хората, които са били ваксинирани, стотици специалисти обясниха, чеcovid ваксините не осигуряват никакъв вид магнетизъм към тялото на хората, които са ги приложили.

Освен това, нито една от ваксините срещу Covid, одобрени в световен мащаб съдържа тежки метали, така че е практически невъзможно за лъжици и други кухненски предмети за залепване върху кожата на хора, които са били ваксинирани.

И така, защо металите полепват по кожата на ваксинирани хора?

Ваксина за лъжица срещу COVID
Ваксина за лъжица срещу COVID

Не е необходимо да сте ваксинирани, за да залепне метален елемент върху кожата на човек, лесно е като да поставите лепило върху лъжица или вилица, така че да залепне за ръката от всяко лице.

Оттук препоръчваме ви да не приемате на сериозно почти всеки видеоклип, който потвърждава или опровергава някаква теория в TikTok, тъй като вече са наблюдавани други случаи, които са били опровергани, напр. като пример измамата, която гласи, че бельото изтича.

Без какво повече да добавя, ако в бъдеще видите някакъв друг тип „теория“, свързана с Covid в TikTok, не й обръщайте внимание, най-вероятно е лъжа. Съсредоточете се върху забавните ефекти, които често се добавят към TikTok, филтри като квадратното лице, което стана вирусно почти навсякъде по света.

Препоръчано: