Boom Karts: друга много забавна алтернатива на Mario Kart

Съдържание:

Boom Karts: друга много забавна алтернатива на Mario Kart
Boom Karts: друга много забавна алтернатива на Mario Kart
Anonim

Ако харесвате Mario Kart и класическата аркадна игра Hill Climb Racing, имаме страхотни новини за вас. Fingersoft (създателите на Hill Climb Racing) току-що пуснаха състезателна игра, наречена Boom Karts за мобилни телефони с Android и iOS. Това е поредната алтернатива на Mario Kart, която идва на мобилни телефони, въпреки факта, че Mario Kart вече има своята официална игра за тази платформа: Mario Kart Tour. Винаги обаче има място за още един… нали?

Интересното при Boom Karts е, че е фокусиран върху онлайн PvP (играч срещу играч) мачове в реално време и има много опции за персонализиране. Така че, ако искате да играете Mario Kart състезателно с вашите приятели или непознати от всяка точка на света, за да докажете, че сте най-бързият, присъединете се към нас, за да разгледаме тази игра.

Това е Boom Karts и неговите интензивни PvP състезания

бум карт
бум карт

Boom Karts е класическа състезателна игра в стил Mario Kart. Състезавате се с други играчи и вземате различни предмети по пътя, които ви дават суперсили като ракети и други оръжия, за да отблъснете конкурентите си.

За разлика от Mario Kart, в Boom Karts можете надграждате, модифицирате и оборудвате превозните си средства с нови елементи, които леко променят играта. Всъщност, според разработчиците, всяка карта има своя уникална механика и усещане в зависимост от аксесоарите, които инсталирате.

персонализиране на бум картове
персонализиране на бум картове

Играта предлага нормален онлайн мултиплейър режим за състезание с други играчи, както и приключенски режим, който също е PvP, но ви позволява да преминете през различни вериги, които имат трудности и различни награди за победа. Наградите са елементите, които можете да използвате, за да персонализирате своя картинг или състезател, така че във всяко състезание да се състезавате с ясна цел.

Boom Karts се играе хоризонтално и контролите са доста прости и сравнително удобни. Нещо, което си струва да се отбележи, е, че механикът на дрифта е автоматичен, така че не изисква практика или опит, за да извлечете максимума от него. Това може да е добро нещо за обикновените геймъри, но по-конкурентните геймъри вероятно ще предпочетат да го направят ръчно.

Изтеглете Boom Karts безплатно за вашия Android или iPhone

Boom Karts Gameplay Launch Trailer

Boom Karts Gameplay Launch Trailer
Boom Karts Gameplay Launch Trailer

Boom Karts е игра, която можете да изтеглите безплатно за Android и iOS. За съжаление има някои много досадни реклами и микроплащания за надграждане на картове, които могат малко да дисбалансират конкуренцията между платени играчи и безплатни играчи.

Boom Karts Групови състезания
Boom Karts Групови състезания

‎Boom Karts Състезания за мултиплейър Цена: Безплатно+

Ако не сте убедени от тази игра, препоръчваме ви да опитате Chavo Karts, Clash of Kart или Beach Buggy Racing 2, които са в същия стил и са много добри.

Препоръчано: