Nano Legends: перфектната комбинация между Clash Royale и Brawlhalla

Съдържание:

Nano Legends: перфектната комбинация между Clash Royale и Brawlhalla
Nano Legends: перфектната комбинация между Clash Royale и Brawlhalla
Anonim

След стартиране за iOS през март, Nano Legends най-накрая е наличен в Google Play Store за изтегляне на телефони и таблети с Android. Заглавието се описва като игра за „боен шампион в кула“Това всъщност е MOBA, но с някои настройки, за да бъде идеална за по-дълги и кратки сесии на игра. Интересното е, че общността го определя като смесица между Clash Royale и Brawlhalla.

Директорът на Nano Legends вече потвърди, че играта ще има дълъг живот, тъй като те редовно ще добавят ново съдържание Всъщност екипът за разработка на играта вече работи върху нова система на гилдията, нови герои и нови режими. Така че, ако сте фен на MOBA игрите за Android, останете с нас, за да видите какво предлага това обещаващо заглавие.

Това е Nano Legends, новата мобилна MOBA, която е на мода

геймплей нано легенди
геймплей нано легенди

Историята на Nano Legends се съсредоточава върху Aillai, вещица, която притежава антикварен магазин и е успяла да събере много ценни древни предмети. Със своите магически способности той ги съживява и родените по този начин малки същества са известни като Nanos.

Разбира се, играта започва, когато някои хора, наречени Gigas, се изправят срещу създанията на Aillai в безкрайна битка. Тогава влизаш в действие. По време на битката, трябва да изпратите войските си и да ги контролирате с помощта на пръста си Мини-съществата могат лесно да се контролират и позволяват гъвкаво разположение на бойното поле.

nano legends геймплей 1
nano legends геймплей 1

Както в много мобилни MOBA заглавия, това, което ще трябва да направите в тази игра е защитавате кулата си, докато унищожавате врага. Героите, които водят войските в Nano Legends, са шампионите, които са най-мощните и тези, които можете да съберете.

Освен това, играта има PvP режим, където можете да поканите приятели или да играете заедно с други играчи от цял свят. Освен това има PvE режим, в който можете да усъвършенствате стратегиите си с машината, преди да ги покажете на други играчи. Между другото, в тази игра игрите продължават около 3 минути

Безплатно изтегляне на Nano Legends за Android или iPhone

Nano Legends - Game Trailer

Nano Legends - Game Trailer
Nano Legends - Game Trailer

Nano Legends е безплатна игра с опционални микроплащания и можете да я изтеглите от Google Play Store (за вашия Android) или от App Store (за вашия iPhone или iPad).

Нано легенди
Нано легенди

‎Nano Legends Цена: Безплатно+

Ако планирате да вложите пари в тази игра, моля, имайте предвид, че тя има премиум абонамент на стойност €10 на месец. С този абонамент вече няма да виждате реклами в играта и ще получите двойни награди.

Препоръчано: