Първата снимка на Redmi с 64 MP камера е филтрирана

Съдържание:

Първата снимка на Redmi с 64 MP камера е филтрирана
Първата снимка на Redmi с 64 MP камера е филтрирана
Anonim

Мобилните телефони на 2019 г. се откроиха, наред с други неща, със своите мощни фотографски секции. Всички компании правят всичко възможно да монтират добри камери на своите смартфони. По този повод първата снимка на Redmi с 64 MP камера изтече Невероятно е!

Марката е публикувала в Weibo изображение на котка с уголемена част от окото. Няма много какво да се каже за снимката, но с просто око можете да видите много детайли, които разкриват силата на фотоапарата.

Това е първата снимка на Redmi с 64 MP камера

снимка redmi
снимка redmi

В публикацията в социалната мрежа китайската марка казва, че това е първата проба от 64 MP в Redmi и че всеки детайл е завършен. Освен това той уверява, че новият мобилен телефон току-що е навлязъл в ерата на 64 милиона пиксела.

Вече беше разкрита информация, че Xiaomi ще пусне мобилен телефон с 64 MP камера. Никой обаче не беше публикувал снимки или нещо подобно. Накратко, слуховете бяха верни и китайската компания ще пусне на пазара нов Redmi с луксозна камера

Оджо, Realme вече потвърди, че използва 64 MP сензор на Samsung за някои от своите мобилни телефони. Очевидно тази компания ще пусне телефон с четири камери, който може да се конкурира с този нов Redmi.

64mp redmi
64mp redmi

Просто трябва да изчакате официално съобщение от китайската компания, за да знаете със сигурност всичко за новия Redmi и неговата мощна 64 MP камера. Както и да е, сигурни сме ще можете да правите наистина невероятни снимки А вие, бихте ли искали да бъдете снимани с 64 MP камерата на Redmi?

Популярна тема