Първата Black Shark 5G ще пристигне през 2020 г

Съдържание:

Първата Black Shark 5G ще пристигне през 2020 г
Първата Black Shark 5G ще пристигне през 2020 г
Anonim

Наскоро ви разказахме всичко за новия Black Shark 2 Pro, който ще пристигне с процесор Snapdragon 855+. Без съмнение тези мобилни телефони за игри придобиха популярност през годините. Този път се разкри, че първата Black Shark 5G ще пристигне през 2020 г.

Главният изпълнителен директор на компанията потвърди, че Black Shark 5G ще бъде готов през първата половина на следващата година. Без съмнение това ще бъде идеалният мобилен телефон за игра на онлайн игри като Fortnite или PUGB Mobile.

Всичко, което знаем за Black Shark 5G

игри с черна акула
игри с черна акула

Wu Shimin, номер едно в компанията, уверява, че има 5G прототип, който е в напреднал етап на разработка. С други думи, Black Shark в момента работи усилено, за да може първият му мобилен телефон с 5G технология да достигне до пазара възможно най-скоро.

Както може би сте забелязали, този чудовищен 5G смартфон за игри не е далеч . След няколко месеца ще можем да се насладим на този звяр, който вече започва да генерира очаквания сред феновете на мобилните игри.

Black Shark 2 най-добрият мобилен геймър
Black Shark 2 най-добрият мобилен геймър

Спецификациите и друга подходяща информация за този смартфон все още не са известни. Единственото сигурно нещо е, че ще пристигне през първата половина на 2020 г. и че ще има всичко необходимо, за да изведете вашето игрово изживяване на друго ниво. Без съмнение това ще създаде сериозна конкуренция на Asus ROG Phone 2.

А вие, на коя игра бихте искали да се насладите в обещаващата Black Shark 5?

Популярна тема