▷ Как да видите скрити харесвания в Instagram

Съдържание:

▷ Как да видите скрити харесвания в Instagram
▷ Как да видите скрити харесвания в Instagram
Anonim

Публикували ли сте снимка в Instagram и не можете да видите харесванията, които сте получили? Няма проблем. Тук ще ви покажем как да видите онези скрити харесвания, които не позволяват да разберете кой е харесал споменатата публикация.

Най-хубавото от всичко е, че нямате нужда от външно приложение към Instagram, защото само с поредица от стъпки е възможно да разберете кои са скритите потребители които са харесали нашата публикация

Как да видите скрити харесвания в Instagram

Преди да ви покажем урока, е необходимо да изясним, че същото трябва да се направи от мобилния уеб браузър. От приложението урокът не работи, тъй като функцията, която ви позволява да видите скритите харесвания, просто не се показва.

Без да добавяме много повече, оставяме ви стъпките, които трябва да следвате, за да можете да видите тези скрити харесвания в Instagram:

Стъпка 1

Вижте скрити харесвания в Instagram стъпка 1
Вижте скрити харесвания в Instagram стъпка 1
  1. Отворете браузъра, който използвате редовно на мобилния си телефон, той може да бъде Google Chrome, Firefox или който и да е друг.
  2. Въведете следния уеб адрес в лентата за навигация: www.instagram.com.
  3. След като влезете в Instagram, трябва да влезете с вашия акаунт.

Стъпка 2

Вижте скрити харесвания в Instagram стъпка 2
Вижте скрити харесвания в Instagram стъпка 2
  1. Вече сте влезли с акаунта си в социалната мрежа, трябва да отидете в някоя от публикациите си, където имате скрити харесвания. За да направите това, трябва натиснете иконата на вашия акаунт, която се появява долу вдясно на екрана.
  2. Докоснете желаната публикация.
  3. След като влезете в публикацията, можете да натиснете там, където пише „още хора“, за да видите скритите харесвания на тази публикация.

Трябва да се отбележи, че този урок може да се направи с други публикации, тъй като повечето от видеоклиповете и снимките, които виждаме в Instagram, имат скрити харесвания.

Ние тествахме този урок както на iOS, така и на Android и той работи еднакво добре за нас. Не знаем дали Instagram ще добави тази опция към официалното си приложение в даден момент, това, което знаем е, че от уеб версията на социалната мрежа работи перфектно.

Популярна тема