ROG Phone 2 ще има голям екран и огромна батерия

Съдържание:

ROG Phone 2 ще има голям екран и огромна батерия
ROG Phone 2 ще има голям екран и огромна батерия
Anonim

Любители на видеоигрите? Тогава останете с нас, защото сте на път да откриете един от най-добрите мобилни телефони за геймъри. По този повод беше разкрито, че ROG Phone 2 ще има голям екран и огромна батерия. Също така подробности за процесора, камерата и други.

Важно е да се отбележи, че мобилните телефони за геймъри трябва да имат дълга автономност, както и много добър екран, за да видите в детайли всичко, което играете.

ROG Phone 2: перфектният мобилен телефон за геймъри

ROGPhone2
ROGPhone2

Първото нещо, което трябва да знаете е, че това може да стане известно благодарение на TENAA, китайският сертифициращ орган. Следователно информацията, която ви предоставяме по-долу, е надеждна и безопасна.

ROG Phone 2 ще има 5800 mAh батерия. Да, точно както четете, чудовище от батерия. Перфектен за дълги часове игри и за поддръжка на тежки игри, които изискват голям процесор и голям GPU.

Говорейки за процесора, този телефон ще има най-новата новост на Qualcomm, Snapdragon 855 Plus. Отличен избор поради основната причина, за която този телефон е предназначен, игрите.

Беше известно също, че екранът ще бъде 6,59-инчов AMOLED, с FullHD+ резолюция (2340 x 1080). Освен това той ще има 120Hz честота на опресняване, същата като Razer Phone 2.

Само като си помислим, че екранът ще бъде по-голям от Galaxy S10 Plus и Huawei P30 Pro, ни кара да вярваме, че това ще бъде най-добрата характеристика на този телефон.йени

Камери и възможни версии

ROG Phone 2 Azure
ROG Phone 2 Azure

Най-накрая TENAA потвърди, в изображението, което видяхте в началото, че този телефон ще има два предни високоговорителя, 24 MP предна камера и две отзад с 48 MP основен сензор Освен това ще има логото ROG Aura RGB на гърба и скенер за пръстови отпечатъци под дисплея.

По отношение на версиите беше известно, че може да има три:

  • 128 GB памет.
  • 512 GB памет.
  • 1 TB място за съхранение.

Относно RAM, TENAA разкри, че ROG Phone 2 може да излезе на пазара с 8 или 12 GB RAM. Което би било идеално за мобилни геймъри.

Но кажете ни какво мислите за този мобилен телефон, бихте ли го купили? Вашето мнение е важно за нас, кажете ни в коментарите.

Популярна тема