▷ 5 съвета за завършване на Dr. Mario World

Съдържание:

▷ 5 съвета за завършване на Dr. Mario World
▷ 5 съвета за завършване на Dr. Mario World
Anonim

д-р. Mario World е една от най-играните пъзел видео игри в момента, тя има голямо разнообразие от нива, в които ще трябва да премахнете бактериите с капсули, за да излекувате болестите на пациентите. С напредването трудността на играта ще нараства и ще става все по-трудно да се убиват бактериите.

Ако сте заседнали на ниво и не знаете как да го преодолеете, има няколко трика, които могат да ви помогнат да завършите играта. За да направете го, ще трябва да имате предвид следните съвети.

Как да използвате добре капсулите

Dr Mario World съвети капсули
Dr Mario World съвети капсули

Да, в началото на играта има урок, който постепенно ви обяснява нещата, но може да не е достатъчен. Има различни начини за използване на капсулите, за да убиете бактериите в комбинации и да избегнете използването на ненужни стъпки. За да направите това, трябва да имате предвид всички комбинации, които могат да бъдат направени с капсулите:

 • Половин капсула.
 • Пълна капсула.
 • Три половини капсула.

Всяка от тези комбинации е способна да елиминира вирусите в нивата. Трябва да се отбележи, че е необходимо да се знаят и някои трикове, за да не излязат лоши комбинации и губите само поради лоши стъпки за харчене:

 • Можете да замразите капсулите, когато плават, като ги натиснете и задържите.
 • Завъртете капсулите с едно докосване.
 • Преместете капсулите директно на определено място, за да премахнете вируси.

Ако имате предвид всички тези неща, ще можете да побеждавате нива с няколко хода и по този начин винаги ще печелите 3 звезди.

Как да получите безплатни монети

Д-р Марио Свят основните съвети
Д-р Марио Свят основните съвети

Едно от най-важните неща в играта са монетите, защото те ви позволяват да отключвате нови нива, герои и сили. Ако този ресурс ви е свършил, има няколко начина да го получите:

 • Завършете ежедневните мисии.
 • Печелете игри в режим Versus.
 • Вземете 3 звезди в нива.

Как да получите безплатни сърца

Dr. Mario World сърца за получаване
Dr. Mario World сърца за получаване

Сърцата са това, което ви позволява да играете, когато свършат, трябва да изчакате да се презаредят, но можете да получите повече безплатно. Това е толкова просто, колкото да попитате съотборниците си кой ще ви даде сърца като подаръци; всеки от тях може да ви даде 1 сърце. Въпреки че трябва да имате предвид, че за да поискате сърца, първо трябва да свържете акаунта си във Facebook с акаунта на играта.

Как да получите нови знаци

герои от света на д-р Марио
герои от света на д-р Марио

Марио не е единственият, който отговаря за елиминирането на бактериите в тази игра, има 10 различни героя, които са лекари, и още 32, които са асистенти. Всеки от медиците има различно умение, което ще се отключва, докато напредвате в играта, докато асистентите ще осигуряват подкрепа с бонуси за всеки мач.

За да отключите повече герои, трябва да отидете на Hire и Toad ще ви предложи пакет с 20% шанс да спечелите лекар или асистент. Трябва да се отбележи, че всеки пакет струва 4000 монети или 40 диаманта.

Съвети за победа в режим Versus

Д-р Марио Светът срещу режима
Д-р Марио Светът срещу режима

Този режим има същата динамика като нормалната игра, само че опонентите ще получат контраатаки от бактерии в зависимост от техните комбота, направени за елиминиране на вируси. Ако спечелите в този режим, ще бъдете възнаградени с различни ресурси, които ще ви помогнат да продължите да завършвате нивата. За да спечелите, трябва да вземете предвид следните съвети:

 • Изберете добре своя лекар и асистент, за да имате повече точки, тъй като уменията на всеки герой влияят върху играта.
 • Опитайте се да вземете точки, като правите комбинации и изчиствате вируси от големи редове.
 • Не забравяйте да използвате специалната си атака, за да накарате противника си да има повече бактерии.

По този начин ще постигнете победа, просто трябва да сте много сръчни при поставянето на капсулите, за да елиминирате бактериите. От друга страна, важно е да знаете как да запазите напредъка си, за да избегнете изтриването на всичко, което сте постигнали досега.

Популярна тема