Променете лесно името на Bluetooth на Android

Съдържание:

Променете лесно името на Bluetooth на Android
Променете лесно името на Bluetooth на Android
Anonim

Много пъти Bluetooth името на вашия телефон с Android идва с име по подразбиране, което изобщо не е привлекателно. Ако това е вашият случай, не се притеснявайте. Промяната на името на Bluetooth на Android е проста задача Ето какво да направите в този случай.

Как мога да сменя Bluetooth името на мобилния си телефон? Каква е процедурата?

Преди да промените името на Bluetooth е важно да знаете, че като го промените, ще загубите всички сдвоявания на вашия мобилен телефон Ще трябва да сдвоите смартфона отново с всяко от устройствата, в които това е регистрирано. Има само няколко конкретни случая, в които обвързването не се губи в Android. Но наистина е невъзможно да се знае дали ще загубите връзката или не.

Ако не сте знаели, технологията Bluetooth 5.1 вече е обявена. Влезте в тази статия, за да знаете какви са подобренията, които носи тази нова версия. Той включва няколко функции, които са много полезни.

Променете името на Bluetooth в Bluetooth настройките

променете името на bluetooth на вашия Android телефон
променете името на bluetooth на вашия Android телефон

Независимо от версията на Android, която имате. Процедурата, която трябва да приложите, за да промените името, винаги е една и съща. Така че няма от какво да се притеснявате. Много е важно да знаете, че този урок е за мобилни телефони и таблети.

  1. Влезте в секцията Настройки на вашия телефон с Android.
  2. Докоснете опцията Bluetooth. Понякога Bluetooth кутията може да е в секцията за свързване.
  3. Щракнете върху иконата с три точки.
  4. Натиснете опцията за Промяна на името на устройството.
  5. Сега можете да поставите каквото име искате към вашия Bluetooth.

Както видяхте, процедурата, която трябва да приложите, е много проста. Ще ви отнеме само няколко минути, за да промените Bluetooth името на вашия телефон с Android.

Накрая, в случай че сте фен на Fortnite, имаме страхотни новини за вас. Fortnite вече е съвместим с Bluetooth контроли на Android, в тази статия ви казваме какво трябва да направите, за да свържете своя контрол. Сега можете да играете като професионалист.

Популярна тема