Как да изключите Netflix Smart Download на Android

Съдържание:

Как да изключите Netflix Smart Download на Android
Как да изключите Netflix Smart Download на Android
Anonim

Без знанието на мнозина, Netflix предлага функция, наречена Smart Download, която прави по-удобно гледането на съдържание офлайн. Тази функция обаче може да не ви хареса. Поради тази причина днес ще ви научим как да деактивирате интелигентното изтегляне на Netflix на Android

Ако гледате сериал и тази функция е активирана, следващата глава ще бъде изтеглена автоматично, за да можете да я гледате офлайн Освен това приложението автоматично изтрива епизодите сте гледали. Ето как работят интелигентните изтегляния в Netflix.

Как да изключите Netflix Smart Downloads

деактивирайте интелигентното изтегляне на netflix
деактивирайте интелигентното изтегляне на netflix
  • Отворете приложението Netflix на вашето устройство с Android. Трябва да е актуален, за да намерите опцията за интелигентно изтегляне.
  • Докоснете бутона още или меню в долния десен ъгъл на екрана.
  • Приложението ще ви покаже екран с различни настройки.
  • Намерете секцията за изтегляне и след това Интелигентни изтегляния.
  • Там ще видите превключвател, включен по подразбиране, плъзнете го в позиция Изключено и сте готови.

Това е, по този начин можете да попречите на Netflix автоматично да изтегля и изтрива епизоди от предаванията, които харесвате на вашето устройство с Android. Както може би сте забелязали, това е доста прост процес.

снимка
снимка

Освен това ви каним да видите тези трикове на Netflix, за да можете да извлечете максимума от приложението на вашия мобилен телефон. От друга страна, ако харесвате вселените на Marvel и DC, можете също да разгледате 5-те най-добри серии за супергерои на Netflix.

А вие, ще изключите ли интелигентното изтегляне в приложението Netflix за Android?

Популярна тема