Xiaomi Mi 9 сертифициран, очаква ли се стартиране?

Съдържание:

Xiaomi Mi 9 сертифициран, очаква ли се стартиране?
Xiaomi Mi 9 сертифициран, очаква ли се стартиране?
Anonim

Всички погледи са насочени към Xiaomi и нейния нов флагман. Xiaomi Mi 9 може да революционизира мобилния пазар, но досега не е представен.

Въпреки това през последните дни не спряха да се появяват улики за това какъв би могъл да бъде новият водещ телефон на Xiaomi. Преди няколко дни телефон с номер на модел M1902F1A / M1902F1T беше сертифициран от китайския 3C. И днес сертификацията на M1902F1G е потвърдена, вариант на сертификата от преди няколко дни.

Какво знаем за този нов сертифициран телефон Xiaomi?

Може да е Xiaomi Mi 9. Е, в тази организация е известно, че той ще има бързо зареждане от 27W, количество, което виждаме само във високия клас телефони. Това също може да означава, че компанията разполага с нова технология за бързо зареждане, готова за своя водещ телефон.

Защо е важно този телефон да е сертифициран в Сингапур? Очевидно азиатският пазар може да не ви интересува твърде много, но това е органът, в който телефоните са сертифицирани и след това се предлагат в глобална версия.

Възможен дизайн на Xiaomi Mi 9
Възможен дизайн на Xiaomi Mi 9

Кой ще проектира Mi 9 и как ще изглежда?

Известно е, че този нов Xiaomi Mi 9 ще бъде проектиран от същия човек, който създаде Xiaomi Mi 6. Въпреки това, въпреки че много изтекоха, все още не знаем какъв ще бъде окончателният му формат.

Всичко показва, че ще има малък прорез, за увеличаване на съотношението екран/предна част или дори без него (въпреки че това изглежда малко вероятно). Също така се спекулира, че Xiaomi Mi 9 ще има тройна задна камера и интегриран сензор за пръстови отпечатъци на екрана, както видяхме в Mi 8 Pro.

Характеристиките на Xiaomi Mi 9, характерни за висок диапазон

От характеристиките, да, няма твърде много съмнения:

  • 6,4-инчов AMOLED дисплей с Full HD резолюция.
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 855.
  • 6 GB RAM и версии, които могат да започват от 128 GB.
  • Тройна задна камера с 48 MP сензор (Sony IMX586) + 12 MP + 3D ToF сензор (тук обясняваме какво е ToF сензор).
  • Отпред ще монтира селфи камера с 24 MP със сензор Sony IMX576.
  • Що се отнася до батерията, 3500 mAh ще завърши офертата.

Xiaomi също пусна Xiaomi Mi 8 SE миналата година, по-честна версия. Възможно е тази година да има някакъв вид Xiaomi Mi 9 Lite или Xiaomi Mi 9 SE, засега все още е рано проверка. Ние обаче ще проследим еволюцията му отблизо, за да можете да разберете преди всеки друг.

Популярна тема