Мобилните телефони, които излъчват най-много SAR радиация през 2019 г

Съдържание:

Мобилните телефони, които излъчват най-много SAR радиация през 2019 г
Мобилните телефони, които излъчват най-много SAR радиация през 2019 г
Anonim

Излъчването от мобилни телефони е нещо, което, въпреки че не го вземаме много предвид, съществува. Струва си да знаем кои са тези, които излъчват най-много и затова сме тук. Предлагаме ви топ с всички терминали от 2019, които страдат най-много от този невидим проблем, продължете да четете, за да научите всички подробности.

Преди да продължите, напомням ви, че направихме същия топ миналата година, погледнете, ако искате да знаете как се е развил списъкът?

Кои мобилни телефони излъчват най-много SAR радиация през 2019 г.?

Тази информация ни даде Германската федерална служба за радиационна защита. Няма ниво, което да се счита за "безопасно", но колкото по-ниско е, толкова по-добре за всички. Тази организация препоръчва максималното ниво да бъде 0, 60, така че… Има много, които трябва да бъдат взети под внимание.

мобилно излъчване sar 2019
мобилно излъчване sar 2019

Имаме добри и не толкова добри новини. Лошата новина е, че Xiaomi Mi A1, OnePlus 5T и Mi Max 3 продължават да водят таблицата и те са телефони, които се продават като топъл хляб. Добрата новина е, че настоящите мобилни телефони не са толкова високи и остават в долната част като Google Pixel.

Ако продължим надолу, виждаме, че OnePlus 6T и Mi Mix 3 са на по-високи нива от очакваното. Sony и HTC също се включиха, но те са само няколко от техните модели, повечето не страдат от твърде много радиация.

Ново проучване потвърждава, че радиацията на мобилния телефон не причинява рак

Данните са изразени във ватове на килограм, което ни дава стойността на SAR за всеки мобилен телефон. Няма ясно проучване, което да казва ясните ефекти, но не трябва да се тревожите твърде много, ако имате един от тези мобилни телефони. Радиацията е навсякъде и не можете да я избегнете по никакъв начин. Поне не причинява рак.

Имате ли някой от посочените телефони? Какво мислите за излъчването на сегашните мобилни телефони? Не си тръгвайте, без да ни оставите мнението си в секцията за коментари.

Популярна тема