Samsung вече тества Android 7.1. на Galaxy S7 и Galaxy S8

Съдържание:

Samsung вече тества Android 7.1. на Galaxy S7 и Galaxy S8
Samsung вече тества Android 7.1. на Galaxy S7 и Galaxy S8
Anonim

Корейският гигант Samsung продължава да генерира много новини тази седмица. Вече ви разказахме за бъдещите планове на компанията с новите й дизайни, а знаем и успеха на S8. Въпреки тази голяма активност, компанията не спира и продължава да генерира новини и слухове, които несъмнено ни карат да бъдем много внимателни към следващите й движения Това, което ви казваме днес, може да се счита за слух за в момента, при липса на официално потвърждение, но несъмнено е добре обоснован слух. Така че е въпрос на изчакване на потвърждение от Samsung

За какво става въпрос? Samsung вече тества Android 7.1. на техните телефони Изглежда, че компанията не е напълно доволна от работата и производителността на Android 7.0. Nougat, и те тестват работата на Android 7.1. в няколко от своите модели.

снимка
снимка

Защо Samsung залага на Android 7.1.?

Една от основните причини е разочарованието на много потребители и експерти от решението на Samsung да включи Android 7.0. на Galaxy S8 Мнозина го видяха като недостатък за телефона. Изглежда, че Samsung също го вижда по този начин. Ето защо те са решили започват тестване, за да проверят работата му Така че тази версия може да бъде инсталирана възможно най-скоро.

В момента Няма телефони на Samsung с Android 7.1 Няма потвърждение от компанията за тестване. Но и то не е отречено. Това кара мнозина да мислят, че те l провеждат изследвания, за да бъдат подготвени По този начин, ако в даден момент възнамерят да направят скок към Android 7.1., преходът може да бъде възможно най-плавен.

Можем да изключим, че Samsung няма да премине към Android 7.1 Това, което не знаем е кога и как ще се осъществи този преход Някои експерти казват, че той ще се осъществи едновременно с пускането на пазара на Galaxy S8 Ясно е, че Samsung няма да оставя своите потребители без възможна актуализация, но при липса на потвърждения можем само да чакаме. Кога мислите, че ще пристигне Android 7.1? към Samsung?

Популярна тема