Bixby няма да бъде 100% функционален при пускането на Galaxy S8

Съдържание:

Bixby няма да бъде 100% функционален при пускането на Galaxy S8
Bixby няма да бъде 100% функционален при пускането на Galaxy S8
Anonim

Не разбирам много добре защо медиите настояват да тълкуват погрешно новини от други медии, реалността е, че исках да изясня този въпрос, защото причинява много объркванев мрежата.

Когато видяхме официалното представяне на Samsung Galaxy S8, разбрахме, че една от основните му атракции е новият личен асистент Bixby. Сега Galaxy S8 ще бъде пуснат много скоро, на 21 април, и Bixby все още не е 100% готов

Bixby Galaxy S8
Bixby Galaxy S8

Bixby няма да е 100% готов, но ще работи

Bixby е виртуалният асистент, с който Samsung възнамерява да революционизира пейзажа на асистентите, корейската компания ще ни позволи да избираме между Bixby и Google Assistant на Galaxy S8 проблемът е, че при стартирането му не ще бъде 100% готов.

Вече потвърдихме, че Bixby няма да говори испански при представянето на Galaxy S8 и нито Google Assistant, нито ще може да се използва на испански. Проблемът с Bixby е, че дори и на английски няма да има своите функционалности на 100%.

Гласовите команди, това е основното отсъствие

Отсъствието на Bixby при стартиране ще бъде гласово управление. Разбира се, функции като Начало, Напомняния, Визия и някои други неща ще бъдат готови при стартирането.

Тоест, Samsung ще има Bixby при представянето на Galaxy S8, както споменахте, но няма да работи на 100%, особено когато става въпрос за гласови команди. Изглежда Bixby изисква някои допълнителни настройки, преди да работи правилно.

Спекулира се, че Bixby може да започне да има пълната си функционалност, с гласови контроли на английски, през лято 2017 По отношение на гласовите контроли на испански и други езици, в зависимост от успеха на Bixby, това може да пристигне в края на 2017 г. или директно през 2018 г., вероятно много от нас няма да използват Bixby на испански до пускането на пазара на Galaxy S9. Най-революционното нещо при Bixby без съмнение са гласовите контроли и взаимодействия и да, най-накрая това е, което няма да пристигне с пускането му.

Популярна тема