Amazfit Smart Sports Watch 2 или Watch 2S Premium Кой да избера?

Съдържание:

Amazfit Smart Sports Watch 2 или Watch 2S Premium Кой да избера?
Amazfit Smart Sports Watch 2 или Watch 2S Premium Кой да избера?
Anonim

Xiaomi най-накрая представи двата нови Amazfit Smart Sports Watch 2 и Watch 2S, но в мрежата няма много информация за разликите между двата модела. В края на статията ви оставяме връзките за покупка с купон за отстъпка.

Това, което знаем е, че вече можете да закупите всеки от тях на най-добрата цена в Geekbuying, но в следващите редове искаме да изясним разликите между двата часовника от цената и на двата не е шега и Watch 2S вдига базовата цена доста, но… наистина ли си струва?

Amazfit Smarts Sports Watch 2S Premium Edition
Amazfit Smarts Sports Watch 2S Premium Edition

По какво се различават двата нови интелигентни часовника Amazfit от второ поколение?

За разлика от предишното поколение, тази година Amazfit ни затрудни с два различни модела, единият е почти 100 евро по-скъп от другия, но… има ли толкова много разлики?

Първо, преди да говорим за разликите, нека да разгледаме приликите между двата модела. Нека прегледаме техните спецификации, за да видим какво включват и двата часовника.

Спецификации на новия Amazfit

  • 1,34-инчов енергоефективен сензорен екран с разделителна способност 320 x 300.
  • 1,2GHz двуядрен процесор с 512MB RAM и 4GB памет.
  • GPS + GLONASS.
  • PPG сензор за пулс, 3-осно ускорение, жироскоп, геомагнитен сензор, сензор за въздушно налягане (за измерване на надморска височина) и сензор за околна светлина.
  • 290 mAh батерия издържа 5 дни, като я използвате 30 минути на ден и получавате 200 известия. До 35 часа непрекъснат GPS и мониторинг на сърдечния ритъм.
  • Корпус от керамика, неръждаема стомана и въглеродни влакна с 22 mm каишка.
  • Потопяем до 50 метра.
  • Съвместим с Android 4.4 и iOS 9 или по-нова версия.

Ако се вгледате внимателно, и двата часовника са много пълни и всъщност включват такива подходящи данни като VO2 в реално време, TD, TE и т.н. Ако искате да научите повече за часовника, щракнете тук.

Сега искахме да ви разкажем за неговите разлики и трябва да знаете, че те са минимални и са свързани с екрана и каишката.

Разлики от версията на Watch 2S

Купете Amazfit Sports 2
Купете Amazfit Sports 2

Единствената разлика е, че екранът на Watch 2S (Premium Edition) е покрит с сапфирен кристал, докато другият е направен от закалено стъкло.

Освен това, Watch 2S има кожена каишка, докато обикновеният Watch 2 има бързо освобождаваща се силиконова каишка. Заслужава ли си да платите 78 евро повече за Sapphire екран и кожена каишка?

Ще трябва да изберете тази опция, ние ще ви предоставим връзката и на двете, за да можете да получите тази, която искате.

Купете Amazfit Smart Watch 2 с отстъпка

Не забравяйте, че и двете имат безплатна доставка и митническо освобождаване, използвайки формата за доставка с приоритетна лента, който препоръчваме и няма да отнеме много време.

Ако използвате купона HUAMIWATCH2, той ще струва само 183 евро.

Ако използвате купона HMWATCH2S, той ще струва само 255 евро.

Популярна тема