Galaxy S9 ще има същите размери като Galaxy S8

Съдържание:

Galaxy S9 ще има същите размери като Galaxy S8
Galaxy S9 ще има същите размери като Galaxy S8
Anonim

Samsung трябва да финализира детайлите по Galaxy S9 и да работи много бързо, така че всичко да е готово на новия терминал. Сега, след като видяхме изтеклия дизайн на Galaxy S9, е възможно всичко да е било фарс.

Не че беше фалшификат сам по себе си, но сега един от най-известните течове, Ice Universe, ни информира, че дизайнът без рамки на Galaxy S9 може да не е издържал тестовете Това, ако е вярно, означава, че Galaxy S9 ще излезе на пазара със същите пропорции като Galaxy S8.

реална galaxy s9
реална galaxy s9

Къде ще бъде подобрението в Galaxy S9?

Samsung никога не е казвал, че Galaxy S9 ще има различни пропорции на екрана, всъщност Samsung не е казвал практически нищо за Galaxy S9 и дори отрича, че този терминал ще направи публична изява на CES 2018.

Възможно е 2018 да бъде годината на подобрение, а не на преход, както се случи с Galaxy S7 и Galaxy S6. Samsung радикално промени дизайна миналата година и тази година може да го подобри до максимум, чакайки следващата 2019 г. да пусне промяна в дизайна и четец на пръстови отпечатъци, интегриран в екрана.

Как би изглеждал Galaxy S9?

Galaxy S9 възпроизвежда цветове
Galaxy S9 възпроизвежда цветове

Очаква се истинско подобрение в недостатъците, които Samsung направи в Galaxy S8. Всичко изглежда показва, че новият Samsung Galaxy S9 ще има сензор за пръстови отпечатъци, разположен по различен начин и двойна камера поне в + модела на терминала.

Изглежда Samsung ще приеме модела на Apple за пускане на двойна камера в големия модел и единична камера в малкия модел, но това, което се надяваме е, че единичната камера има качество, подобно или равно на камерата на модела S9 +.

Ако информацията е вярна, възможно е тези предни рендери да не са добре проектирани, но задните, които изглежда имат ужасна черна област, наистина ли е така или Samsung ще избере да оцвети повече части от това блок, където се намира сензорът на камерата и четецът на пръстови отпечатъци?

Популярна тема