Предимства от използването на Maps Go

Съдържание:

Предимства от използването на Maps Go
Предимства от използването на Maps Go
Anonim

Не прави нищо, казваме ви как да изтеглите и инсталирате Maps Go на вашия мобилен телефон с Android. Истината е, че сме изправени пред приложение, което следва философия, която вече е тенденция. Тъй като има много разработчици, които се ангажират да стартират „леки“приложения. И това е Maps Go, олекотена версия на Google Maps

Урок как да стигнете до там в Google Maps
Урок как да стигнете до там в Google Maps

Защо да използвате Maps Go?

Консумира по-малко ресурси

Ако имате терминал от начално ниво, няма да имате никакви проблеми с стартирането на Maps Go на вашето устройство, защото е проектирано за смартфони като вашия. Има предимството, че консумира малко ресурси, толкова много, че дори няма да забележите, че е отворен.

Консумира по-малко RAM и не изисква толкова много процесор (защото е по-лек). Тоест има по-малко функции, по-опростен дизайн и т.н. Следователно това е по-основен инструмент, предназначен за потребители, които искат да използват Карти по лек начин.

Следователно е насочен към потребители, които имат смартфон с 1 GB RAM. Може да не изглежда много, но много телефони от нисък клас идват с тази възможност, така че да имате приложения във формат „Go“, за да можете да ги стартирате без забавяне, е прекрасно.

Трябва също така да се каже, че консумира по-малко батерия и по-малко мобилни данни Като по-лека версия, общото потребление на ресурси е по-ниско. Ако имате малко данни или искате да пестите батерия, това също ще ви бъде полезно. Въпреки това, използвайте WiFi винаги, когато можете и ако отидете в колата, ако я носите, се зарежда много по-добре.

Операция на Google Maps
Операция на Google Maps

Заема по-малко място

Ако имате нисък капацитет на вашия смартфон, не се притеснявайте. Тъй като е по-ограничена версия, заема по-малко MB. Можете дори да го стартирате от мрежата и да добавите пряк път към вашия работен плот, ако искате да заема още по-малко. Ако имате малко място за съхранение, със сигурност ще го оцените, за да продължите да използвате приложението Карти.

Основни функции

Недостатъкът е, че не идва с толкова много функции, колкото е логично. Но идва с точно това, което е необходимо. Можете да получите достъп до упътвания за пътувания (с кола, пеша или обществен транспорт) и да получите информация за места. Те са включили онези функции, които са най-търсени от потребителите, които в крайна сметка търсят " как да стигна" до сайт.

Изживяването е по-леко, с точно това, което е необходимо

Това е Зашеметяващо. Ако искате да опитате, не забравяйте, че във връзката, която ви оставяме в началото на статията, ние ви казваме стъпка по стъпка как да го направите. Ако имате базов терминал, сигурен съм, че ще умирате от желание да го пробвате.

И това е всичко, което имаме за сега от Maps Go, но внимавайте, защото със сигурност приложението ще се актуализира малко по малко с още леки новини.

Какво ще кажете за Maps Go? Опитахте ли го вече? Виждате ли още предимства?

Популярна тема