Notebook 9 (2018) и Notebook 9 Pen: новите лаптопи на Samsung

Съдържание:

Notebook 9 (2018) и Notebook 9 Pen: новите лаптопи на Samsung
Notebook 9 (2018) и Notebook 9 Pen: новите лаптопи на Samsung
Anonim

Samsung е един от водещите производители в света на технологиите. Те произвеждат много устройства от много години, от перални машини до мобилни телефони, и ни показаха, че са сред най-добрите в този свят. Днес ви разказваме за новите лаптопи, които ще ни донесат, Notebook 9 (2018) и Notebook 9 Pen, които са заредени с новини, за които ви разказваме в тази статия.

В този случай, както видяхте, това не са мобилни телефони, въпреки че една от опциите може да се счита за таблетка, обогатена с витамини много интересна от наша гледна точка. Разказваме ви повече за характеристиките на тези два нови лаптопа, и един от тях идва с изненада.

Notebook 9 (2018) и Notebook 9 Pen променят концепцията на Notebook

Преди да преминем към най-интересния от моя гледна точка модел, ще се спрем на Samsung Notebook 8 (2018). Той е подновяване на предишния модел и има два варианта на екрана, един от 13,3 инча и друг, който достига до 15 инча. Те носят най-новото поколение процесори Intel i7 и до 16 GB RAM и 1TB SSD. По-големият модел има и специална графична карта, по-специално NVIDIA GeForce MX150.

тетрадка 9 2018 писалка нови лаптопи samsung
тетрадка 9 2018 писалка нови лаптопи samsung

Както видяхте, има повече от достатъчно мощност, но по отношение на батерията и дизайна те не са изостанали. Той включва мощна батерия от 75 Wh с бързо зареждане, тази с най-високия капацитет до момента и добавена към тези процесори автономията ще бъде образцова. С тегло малко над килограм при 15,4 mm, без съмнение един от най-тънките, тънки и мощни преносими компютри, правени някога.

Тазгодишният нов Samsung Notebook 9 Pen разполага с поддръжка за добре познатата S Pen на Samsung. Освен това можете да позиционирате екрана както желаете, тъй като той има ъгъл от 360 градуса. Освен това, не открихме твърде много разлики, екранът остава на 13 инча, същите процесори и до16 GB RAM. В този случай той поддържа само SSD до 512 GB… Какво мислите за тези нови модели на Samsung?

тетрадка 9 2018 писалка нови лаптопи samsung
тетрадка 9 2018 писалка нови лаптопи samsung

Цена и издание

Samsung ще пусне тези модели този месец в Южна Корея, след това в началото на 2018 г. в Съединените щати. Не знаем дали ще пристигнат официално в Европа, въпреки че се надяваме да е така. Не знаем и окончателните им цени, но съдейки по характеристиките, не се очаква да са никак евтини.

Популярна тема