Oppo R11: 16 MP двойна камера и 20 MP селфи камера

Съдържание:

Oppo R11: 16 MP двойна камера и 20 MP селфи камера
Oppo R11: 16 MP двойна камера и 20 MP селфи камера
Anonim

Вече научаваме повече за новите телефони, които OPPO пуска на пазара тази година. Всеки знае възможностите на камерата и оптичното увеличение, разработени от компанията, така че се очаква новият й телефон да включва камера, която да съответства. Досега малко се знаеше за новия модел на компанията. След доста слухове и няколко изтичания, точните подробности за този нов телефон са известни.

Името му е OPPO R11 Този дизайн цели да продължи процеса на утвърждаване на компанията на пазара. Към момента няма официално потвърждение от компанията за стартирането му. Слуховете и много медии казват, че ще бъде през юни

Характеристики на OPPO R11

Камерата е аспект, от който се интересуват много потребители и можем да кажем от данните, които знаем, че OPPO не е разочаровал в този аспект. Телефонът включва 16 MP камера, докато предната камера е 19 MP Определено много мощна камера, за да можете да правите най-добрите селфита Това, което не се знае, е дали ще имат 5x оптично увеличение, за което много от вас вече са чували.

RAM, която OPPO R11 ще има, е 4GB и има капацитет за съхранение от 64GB, от които 47GB трябва да се използва като хранилище за потребителя. Нормални цифри, които виждаме в други модели на пазара, така че остава възможен конкурент.

снимка
снимка

Останалите функции на този телефон са споменати в този списък. Благодарение на това можем да добием представа за телефона, който можем да очакваме с този OPPO R11 Ако това е най-добрият мобилен телефон или новият крал на селфитата за компанията, той е нещо, което предстои да видим. В момента напредъкът и растежът, представени от OPPO, са повече от интересни, така че е възможно компанията да има добра 2017.

Популярна тема