Samsung тества телефон с двоен екран, ще бъде ли това Galaxy X?

Съдържание:

Samsung тества телефон с двоен екран, ще бъде ли това Galaxy X?
Samsung тества телефон с двоен екран, ще бъде ли това Galaxy X?
Anonim

От доста време се носят слухове за плановете на Samsung да разработи сгъваем телефон Слуховете се засилват все повече и повече в последните месеци. Особено след като беше казано, че Samsung ще представи Galaxy X в края на годината. Този факт също беше отречен и беше казано, че не можем да очакваме този тип телефон преди 2019 г. Накратко, множество противоречиви слухове, които ни оставиха с повече въпроси, отколкото отговори.

Сега изглежда има някои течове, които започват да ни помагат да получим много по-кратка информация. Samsung в момента започва работа по прототип на сгъваем телефон Новини, които много от нас със сигурност чакат от месеци. Какво друго знаем?

снимка
снимка

Samsung и неговите бъдещи планове

Освен това, очевидно името, дадено на споменатия прототип, е Galaxy X Това със сигурност ни кара да мислим, че пристигането на телефон, който може да удвои е по-близо, отколкото много от нас си мислят. Galaxy X изглежда има два свързани AMOLED екрана, включително опция за завъртане на 180 градуса

Въпреки че данните за спецификациите на телефона досега са оскъдни, се говори, че Samsung планира ограничено издание Съобщава се, че компанията е поискала между 2000 и 3000 бройки, за да мога да направя екраните и бих си помислил да пусна това ограничено издание в края на годината.

Въпреки че е вярно, че тези видове изтичане на информация от индустрията не винаги съвпадат с реалността, те обикновено са ясна индикация какво можем да очакваме. Те ни предоставят информация, която ни помага да открием повече за плановете на компаниите и изданията, които ще ни донесе 2017 г. В момента едно нещо, което знаем е, че други конкуренти като LG или Apple също се интересуват и проучване на телефони, които могат да се сгъват Въпреки че не е известно до каква степен са плановете им. Следователно пускането на пазара на Samsung Galaxy X може да бъде добро предимство за корейския гигант. Просто трябва да изчакаме. Какво мислите за тези слухове?

Популярна тема