Как да слушате FM радио на Samsung Galaxy S8

Съдържание:

Как да слушате FM радио на Samsung Galaxy S8
Как да слушате FM радио на Samsung Galaxy S8
Anonim

Имам Samsung Galaxy S8 от няколко дни, но за съжаление, за поредна година Samsung реши да не инсталира основното приложение на FM радиото терминал.

Samsung не е коментирал FM радиото на Galaxy S8, но истината е, че то е налично и в някои модели не е активирано или деактивирано или нещо подобно. Искате ли да знаете как да активирате FM радиото на Galaxy S8? Искаме да ви кажем как се прави, защото е наистина лесно.

Комбинация от ключове за Samsung Galaxy S8
Комбинация от ключове за Samsung Galaxy S8

Как да включа FM радио на Galaxy S8?

Както можем да видим в някои форуми, изглежда, че Samsung никога не е говорил за FM радио в случая с Galaxy S8 и Galaxy S8 +, но това не означава, че го няма.

Версията на Galaxy S8 със Snapdragon 835 има същата батерия, но издържа по-малко, но при FM радиото тази версия има брутално предимство. Galaxy S8 с Snapdragon 835 се предлага само с активиран FM радио чип, вместо да го казва, той не идва с инсталирано приложение за FM радио.

Има много малко хора, които се оплакват от липсата на FM радио на Galaxy S8, но тези хора, ако имат версия със Snapdragon, ще могат да инсталират то. Аз самият се опитах да видя дали същото се е случило на Exynos, но не, на Exynos 8895 не е възможно FM радиото да работи.

Използването на FM радиото е много лесно

От XDA знаем, че версията със Snapdragon не създава нито един проблем с FM радиото, просто трябва да свържете AKG слушалките, с които идва, за да действат като антена и инсталирайте приложението за FM радио, което ще препоръчаме следващото.

Изтеглете FM радиото за вашия Galaxy S8 от тук, това е официалното приложение на Samsung, така че няма да имате проблеми

Инсталирайте APK и готово, изглежда, че потребителите на T-Mobile, Verizon и AT&T нямат проблеми със слушането на FM радио на Galaxy S8 и просто инсталирайте просто приложение.

Ако не работи с това приложение, можете да опитате друго, наречено NextRadio, но най-добре е да изтеглите това от Samsung, което е оригиналното за телефона.

Популярна тема