Изтеглете TWRP за Samsung Galaxy S8

Съдържание:

Изтеглете TWRP за Samsung Galaxy S8
Изтеглете TWRP за Samsung Galaxy S8
Anonim

Samsung Galaxy S8 все още е телефонът от тази пролет. Количеството новини, генерирано от флагмана на Samsung, е впечатляващо. Ако говорихме за приложенията, които трябва да инсталирате на телефона. Също така за някои трикове, за да извлечете максимума от него. И нещата продължават. телефонът на корейския гигант дава и ще дава много за разговори. Естествено, новият ден носи нови заглавия.

Днес е време да поговорим за TWRP инструмент, който много потребители може да намерят за изключително полезен. За тези, които обичат да p персонализират телефона си до максимум Разработката му идва от общности на разработчици, а не от Samsung, но TWRP за Galaxy S8 ще бъде наличен много скоро

снимка
снимка

TWRP за Galaxy S8+

TWRP е възстановяване par excellence Ето как се определя от експерти и потребители по целия свят. Какво можете да правите с TWRP? Истината е, че много неща, но основните са две. Архивиране и флашване на ROMВъпреки че има много други различни възможности.

Това е доста специално издание поради няколко причини. От една страна, последователите на root общността са извършили това развитие. По-конкретно във форумите на XDA Developers От друга страна, трябва да подчертаем рекордното време, в което са го постигнали. Като се има предвид, че Galaxy S8+ все още не е официално наличен. Този T WRP е пуснат за Galaxy S8+, и по-конкретно за версията Exynor Ако името не звъни звънец, ние ще кажете каква е версията, която ще се продава в Европа

Без съмнение много потребители ще бъдат много доволни от тази възможност. Като можете да инсталирате популярния recovery TWRP, можете да правите промени в устройството За тези от вас, които искат да знаят дали ще бъде пуснат за Galaxy S8, отговорът е утвърдителен. Точната дата тепърва ще се знае, но ще е скоро. Какво мислите за наличието на TWRP?

Популярна тема