Elephone P8 и P8 Mini: Спецификации, пускане на пазара и цена

Съдържание:

Elephone P8 и P8 Mini: Спецификации, пускане на пазара и цена
Elephone P8 и P8 Mini: Спецификации, пускане на пазара и цена
Anonim

Китайската компания Elephone вече представи следващите си телефони: P8 и P8 Mini Два телефона от среден клас, но с някои функции като батерията или камерата, което може да съответства на най-високия клас устройство на пазара.

Както Elephone P8, така и Elephone P8 Mini са два китайски телефона, които много потребители чакат от дълго време; устройства с много достъпна цена, но които в много случаи имат малко или нищо за завиждане на върха на гамата.

Elephone P8: функции

снимка
снимка

Устройството разполага с процесор MediaTek Helio P25, придружен от 6 GB RAM и 64 GB вътрешна памет Що се отнася до екрана, той е с размер 5,5 инча с Full HD резолюция. Двете големи силни страни на Elephone P8 са батерията и камерата.

Батерията има капацитет от 3600 mAh; най-високият, известен някога на пазара на мобилни телефони. Що се отнася до камерата, тя има предна камера с 16 мегапиксела резолюция и задна с 21 мегапиксела.

Операционната система е Android 7.0 Nougat.

Elephone P8 Mini: Характеристики

снимка
снимка

Мини версията на Elephone P8, както по дизайн, така и по характеристики. С 5-инчов екран с Full HD резолюция, той има MediaTek MT6750 процесор с 4 GB RAM и 64 GB памет.

Хайде сега с камерата, която е една от най-добрите, които сме виждали досега през 2017 г. 16 мегапикселова предна камера резолюция и двойна задна камера от 12 и 2 мегапиксела.

Elephone P8 и P8 Mini: стартиране и цена

Днес 24 април започва периодът за резервация за нови телефони Elephone. Все още не можем да потвърдим цената на Elephone P8 и P8 Mini, но според самата компания, това ще бъде цена, която ще изненада всички ни.

Популярна тема