Как да промените функцията на бутона за Bixby на Galaxy S8

Съдържание:

Как да промените функцията на бутона за Bixby на Galaxy S8
Как да промените функцията на бутона за Bixby на Galaxy S8
Anonim

Пускането на Samsung Galaxy S8 не минава без противоречия. Въпреки че е вярно, че приемането на телефона е много положително досега, има някои проблеми. Бутонът Bixby предизвиква много разговори. От една страна се вижда, че Samsung се интересува от потребителите да го използват, въпреки че не всички са доволни. Също така имаше проблеми с вашата конфигурация. В крайна сметка това са проблеми, които правят потребителското изживяване с Galaxy S8 по-малко от идеалното.

Броят на потребителите, недоволни от Bixby, се увеличава Като се има предвид липсата на реакция от Samsung, те са намерили свои собствени начини за решаване на проблема. Ако сте един от тези, които споделят мнението за Bixby бутона, прочетете нататък. Тази статия ви носи интересни новини.

снимка
снимка

BixRemap ще отвори Google Now с бутона Bixby

Много поддръжници и разработчици се опитват да разрешат тези проблеми, но не много успешно. Имаше много опити, но малко късмет с резултатите. Поне досега. Днес предлагаме нов опит, който изглежда много по-успешен.

Dave Bennett е разработчик. Той ни предлага решение на проблема с бутона Bixby Благодарение на приложението, наречено BixRemap, което ще промени нещата. С това приложение натискането на бутона Bixby го отваря (както се очаква), но веднага ви пренасочва към Google Now Подобно на това Bixby остава на заден план Решение, което е по-малко гениално и което може да бъде решение на проблемите на много потребители. Най-доброто от всичко е, че приложението BixRemap вече е достъпно за изтегляне.

Можете да го изтеглите от Google Play, въпреки че ви оставяме връзката му в края на статията. Неговото изтегляне е безплатно, така че не може да бъде по-добро. Не знаем дали Samsung ще бъдат много доволни от това приложение, въпреки че можем да предположим, че не са. Ще видим дали разработването на приложения като BixRemap ще накара корейския гигант да предприеме действия по въпроса и да направи промени с Bixby Какво мислите за това приложение?

Популярна тема