Поставете Xiaomi Redmi Note 4X в EDL режим

Съдържание:

Поставете Xiaomi Redmi Note 4X в EDL режим
Поставете Xiaomi Redmi Note 4X в EDL режим
Anonim

Xiaomi Redmi Note 4X е страхотен мобилен телефон, без съмнение най-добрият 5,5-инчов среден клас, който можем да закупим на цена под 200 евро. Този мобилен телефон дава хиляди обороти на тези от своята категория, но понякога идва с малък проблем. Преди няколко седмици прегледахме Xiaomi Redmi Note 4X и хората разбраха, че това е страхотен мобилен телефон.

Xiaomi Redmi Note 4X има Global ROM, но някои китайски магазини го доставят с модифициран многоезичен ROM, който обикновено работи добре, но не работи толкова добре, колкото оригиналния Xiaomi ROM и за да го промените, трябва да въведете режим EDL. Вместо влизане в режим EDL на Redmi Note 4X, както при други мобилни телефони, ние открихме как да го направим и не е много по-сложно.

Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4X

Как да вляза в EDL режим за смяна на ROM на Xiaomi Redmi Note 4X?

Ако искате да смените ROM на Xiaomi Redmi Note 4X, защото сте разбрали, че вашият Xiaomi има фалшив ROM, това, което трябва да направите, е да следвате тези стъпки, те са много необвързани:

  • Ако сте видели урока за промяна на ROM на който и да е Xiaomi, трябва да знаете, че процесът на влизане в режим EDL е различен.
  • Вместо да използваме ADB, ние ще използваме fastboot и за това следваме следните стъпки:

    • Поставяме мобилния телефон Xiaomi в режим fastboot, за това изключваме терминала и използваме клавишната комбинация Намаляване на силата на звука + захранване, докато се появи екран с надпис Fastboot.
    • Сега свързваме телефона към компютъра и ако имаме драйверите за бързо зареждане, в предишната статия можете да ги получите, използваме последователността, за да влезем в режим EDL.
    • Първо поставяме устройства за бързо зареждане, за да видим дали терминалът е свързан.
    • След това използваме командата fastboot oem edl и мобилният телефон ще стане черен.

Веднъж в този режим можем да флашваме телефона Xiaomi с Mi Flash или Mi Tools и след това, след като приключим с флашването, трябва само да включим телефона, натискайки 1 секунда върху бутона за захранване, отпускане и натискане отново, докато логото на Mi светне.

След като дойде там, нашият Xiaomi ще стартира, ако сме инсталирали ROM ще отнеме много време, но е нормално, може да отнеме до 10 минути, за да завърши инсталирането, но след това тя ще бъде готова и работеща. Ако имате някакви съмнения, можете да използвате коментарите, но това е най-добрият метод за поставяне на Xiaomi в режим EDL, ако командата ADB не работи, може да бъде приложим и за други телефони на Xiaomi.

Популярна тема